Cursus Blended learning: beslissen en bouwen

Er is geen omschrijving beschikbaar
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

De opleiding start op 27 september 2019

Ben je opleidingskundige en betrokken bij keuzes rond of ontwikkeling en inzet van blended learning. Vraag je je af wat de juiste ‘blend’ is van e-learning modules en andere vormen van leren.

Ben je opleidingskundige en betrokken bij keuzes rond of ontwikkeling en inzet van blended learning? Vraag je je af wat de juiste ‘blend’ is van e-learning modules en andere vormen van leren? Sta je voor strategische beslissingen rond de invoering van digitaal leren en wil je inzicht krijgen in wat er op dit gebied te koop is? Dan is deze leergang iets voor jou!

In het kort

  4 bijeenkomstenDuur
  6 uur per weekStudiebelasting
  4 uurContacturen
  € 800,-kosten
  DeeltijdVariant

Voor wie

Deze leergang is bedoeld voor mensen die werken op hbo-niveau en betrokken zijn bij het inzetten en/of ontwikkelen van e-learning cursussen of blended learning trajecten.

Werkwijze

In deze leergang onderzoek je samen met andere L&D professionals de keuzes en mogelijkheden rond de ontwikkeling van blended leertrajecten. Je verkent de mogelijkheden van verschillende leervormen, waaronder e-learning en app’s. Je kijkt op welke wijze deze leervormen te combineren zijn tot een goede blend. En je ontdekt de mogelijkheden van aanverwante technologie, zoals een Leermanagement Systeem (LMS).  

 

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300