Module Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Avonden, Meeloopdagen etc.
 • 17aug
  28aug
  Adviesgesprek-weken

De opleiding start24 september 2020

Vergrijzing, flexibilisering en internationalisering. De arbeidsmarkt verandert. Dit brengt uitdagingen met zich mee voor HR-professionals. Hoe hou je medewerkers gemotiveerd? Wat moet je weten over duurzame inzetbaarheid? Leer het in de post-hbo module Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Meld je aan!

Hoera! De bijeenkomsten voor deze opleiding vinden vanaf september weer gewoon op de HAN plaats. We zorgen er wel voor dat de lessen ook worden opgenomen. Zo kun je, als het nodig is, via Microsoft Teams meedoen. Als de docent klachten heeft of als de situatie erom vraagt, is het mogelijk dat we overschakelen naar volledig digitaal onderwijs. 

In het kort

  5 maandenDuur
  13.30-20.30 uurTijden
  hbo+Niveau
  € 3.490,-Kosten

Voor wie is deze module?

Werk jij als HR- of reïntegratieprofessional? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Werken aan duurzame inzetbaarheid? Een volwaardig gesprekspartner zijn als het gaat om inzetbaarheid, verzuim en employability? Dan is deze post-hbo module de juiste keuze! Bekijk ook de toelatingseisen.

Programma Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Je kiest voor een module met 8 bijeenkomsten. Je ontwikkelt je in de rollen van inhoudsexpert, adviseur, business partner en praktijkonderzoeker. Voor de rol als inhoudsexpert leer je meer over bijvoorbeeld:

 • vitaliteit;
 • stress en bevlogenheid;
 • werkvermogen; 
 • succesvol ouder worden; 
 • waarde toevoeging;
 • optionele studiereis.

Je krijgt hierdoor beter inzicht in hoe je ziekteverzuim terugdringt in jouw organisatie. Het zorgt voor vitalere medewerkers, betere prestaties en een effectieve benutting van het arbeidspotentieel. Ook word je gecoacht op jouw persoonlijk leiderschap en adviesvaardigheden.

Ervaringen van anderen

Verdere informatie

Verder studeren

De module Adviseur Duurzame Inzetbaarheid is onderdeel van de post-hbo opleiding Strategisch HRM. Met je certificaat van deze module kun je instromen in de post-hbo opleiding Strategisch HRM.

Het is ook mogelijk om in plaats van de hele post-hbo opleiding Strategisch HRM, losse modules te volgen. Je volgt een losse module samen met studenten die hebben gekozen voor het volgen van de hele opleiding. Na het examen ontvang je echter geen studiepunten, maar een certificaat. Besluit je op een later moment de opleiding te volgen? Met je certificaat voor het behalen van de losse module(s) kun je vrijstelling aanvragen. 

De losse modules van post-hbo Strategisch HRM

Nog een korte opleiding volgen en wil je verder kijken dan deze module? Dan kun je ook kiezen voor andere losse modules van de post-hbo Strategisch HRM.

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300