Jouw toekomst met Online Marketing & Sales duaal

Tijdens je opleiding doe je al ervaring op met customer journey’s en accountplannen. Want wat je leert, pas je gelijk toe in je werk. Met een Associate degree Online Marketing & Sales werk je aan je toekomst. Je kunt na je diploma gelijk doorstuderen voor je bachelor Commerciële Economie!

Annefleur en Macy kijken samen op MacBook, landscape, FEM Associate degrees

Beroepen

De Ad Online Marketing & Sales sluit heel goed aan op de arbeidsmarkt. Je kunt aan het werk op de marketing- of salesafdeling in het mkb.

  • CE jonges in de les liggend

    Accountmanager

    Je bent een soort intermediair tussen de klant en je bedrijf. Je beheert en managet jouw eigen klantenbestand. Dat zijn je accounts. Je bent bezig met relatiebeheer en hebt veel klantcontact.
  • gesprek-studeren-gebouw

    Online marketeer

    Als marketeer zoek je steeds nieuwe manieren om je klanten te bereiken en je bedrijf in de spotlights te zetten. Aan de hand van een customer journey zorg je ervoor dat elke doelgroep zijn eigen benadering krijgt op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste content.

Werk aan de winkel voor marketeers De toekomst van marketing en sales

Ook met alle technologische ontwikkelingen blijft marketing en sales een vakgebied waarin echte mensen nodig zijn. Het aantal banen in dit vakgebied neemt nog steeds toe. Je kunt zo aan de slag in de groothandel of specialistische zakelijke dienstverlening.

19.800 marketing & sales vacatures in 2022
4% meer vacatures in 2018 t.o.v. 2017
72% van de adviseurs marketing, sales en PR heeft een hbo- of wo-diploma
6.859 vacatures in Arnhem/Nijmegen in 2018  

Doorstuderen

Met een Associate degree Online Marketing & Sales kun je zo door naar het 3e jaar van Bachelor Commerciële Economie in deeltijd of duaal. Zin in!?

  • Bachelor Commerciële Economie deeltijd

    Tijdens de opleiding Commerciële Economie deeltijd verken je de volle breedte van het commerciële vak. Professionaliseer je in strategische marketing of tactische sales. 
  • Bachelor Commerciële Economie duaal

    Met Commerciële Economie duaal werk je parttime en studeer je de rest van de week. Zo ontwikkel je je tot een strategische marketeer of salesprofessional en ben je onmisbaar voor een bedrijf. 

Volgende paginaDit moet je weten voor je begint

Praktische informatie over selectie, toelaten en aanmelden 

docent klas studenten klaslokaal lessituatie, FEM commerciele economie, accountancy