Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Avonden, Meeloopdagen etc.
 • 8mrt
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00

Jouw toekomst met Ad Logistics Management duaal

Tijdens je opleiding doe je al ervaring op met het verbeteren van processen en plannen. Want wat je leert, pas je gelijk toe in je werk. Met een associate degree Logistics Management werk je aan je toekomst. Je kunt na je diploma gelijk doorstuderen voor je bachelor Logistics Management!

eceonomie-management-recht

Wat kun je worden met ad Logistics Management duaal?

In de logistiek kun je overal terecht: van midden- en kleinbedrijven tot grote internationale industriële of dienstverlenende bedrijven. Maar ook in de non-profit, zorg en bij overheden is werk genoeg.

 • zakelijk

  Inkoper

  Inkopers werken op veel verschillende plekken: van winkelketens tot ziekenhuizen. En ze regelen van alles: van leverancierselectie, inkoop materialen, prijsonderhandelingen, kostenreductie tot aanbestedingen bij gemeenten. 

 • CE jonges in de les liggend

  Supply chain manager

  Je overziet de hele productieketen bij een distributiecentrum of een verpakkingsbedrijf en kijkt waar de logistiek beter én goedkoper kan.  

 • en-student-gesprek-overleg

  Transportplanner

  Je werkt in de haven, bij een rederij, in de luchtvaart of de transportsector en regelt dat voorraden op orde zijn en producten op tijd en efficiënt worden geleverd. 

Volop baankansenJouw toekomst als logisticus

Om de concurrentie voor te blijven, zoeken bedrijven naar manieren om hun logistiek handiger, goedkoper en slimmer in te richten. Met deze associate degree kun je je in korte tijd om- of bijscholen en je specialiseren in logistieke planning of logistiek leidinggeven. Na je ad-diploma kun je direct doorstromen naar het 3e jaar van de bachelor Logistics Management deeltijd.

7100vacatures in de logistiek
23%meer vacatures
2.898vacatures
28%van de managers logistiek

Doorstuderen na de associate degree Logistiek

Met een associate degree Logistics Management kun je zo door naar het 3e jaar van Bachelor Logistics Management in deeltijd. Zin in!?

Volgende paginaDit moet je weten voor je begint

Praktische informatie over selectie, toelaten en aanmelden

lessituatie klaslokaal studenten, FEM Commerciele Economie