Dit is je studie

Snel een flinke stap zetten in je loopbaan? In 2 jaar leren hoe je processen handig inricht en managet? Ontwikkel je in 2 jaar tot logistiek professional met een Associate degree. En ook handig: je hebt gelijk 2 jaar werkervaring!


  • Logistiek planner

    Je zorgt met je strakke planning er voor dat producten op het juiste moment op de juiste plaats zijn. In de metaal- of auto-industrie, bij transportbedrijven of in de horeca.

    zakelijk
  • Logistiek leidinggevende

    Je geeft leiding aan logistieke medewerkers. Je let op knelpunten, stemt verbeteringen af met het management en voert nieuwe werkinstructies in.

    eceonomie-management-recht

Informatie voor nieuwe studentenStuderen in coronatijd

Door de coronamaatregelen ziet de start van jouw 1e studiejaar er net even anders uit dan normaal. Je volgt bijvoorbeeld vaker lessen vanuit huis, omdat er maar een beperkt aantal studenten op de HAN mag zijn. Als 1e-jaarsstudent krijg jij wel voorrang om zoveel mogelijk lessen te volgen op de campus. Zo kunnen we elkaar leren kennen. Lukt dat niet, dan doen we er alles aan om het online zo goed mogelijk te regelen.

Je lessen starten in de eerste week van september en zullen online plaatsvinden. Als het goed is, heb je inmiddels van de opleiding informatie gehad over de lessen, de online lesomgeving en de boekenlijst. Ook heb je van de opleiding informatie gekregen over de introductieactiviteiten op 25 óf 27 augustus. Heb je dit niet ontvangen, neem dan contact op met: deeltijd.emr@han.nl of bel 026-3691300 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Wij zijn van 13 juli t/m 7 augustus afwezig i.v.m. de zomervakantie.  

Meer algemene informatie over de start van jouw studiejaar vind je op han.nl/starten-corona.

werken in de hal

In 2 jaar naar je AdDe opbouw van je studie

De Associate Degree Logistics Management duurt 2 jaar. In het 1e jaar maak je kennis met logistiek, economie, veiligheid en kwaliteit en recht. In het 2e jaar staan fysieke distributie, projectmanagement en procesoptimalisatie op het programma. Ook doe je een afstudeeropdracht. Je werkt tijdens je opleiding aan projecten waarin je theorie en praktijk met elkaar verbindt. Deze projecten voer je uit binnen je eigen organisatie. 
Na afronding van je Associate Degree krijg je Ad diploma Logistics Management. Ook kun je instromen in het 3e jaar van de bachelor Logistics Management.  

werken in de hal

Programma

De nodige ervaring in huis?

Heb jij ervaring met planning, distributie, projectmanagement of procesverbetering? Dan kun je misschien vrijstellingen krijgen. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

werken in de hal

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt weten over de Associate degree Logistics Management in deeltijd.

werken in de hal