Jouw toekomst met Ad Coördinator Zorg en Dienstverlening duaal

Tijdens je opleiding doe je al veel ervaring op met leidinggeven, plannen en coördineren. Want wat je leert, pas je gelijk toe in je werk. Met een Associate degree Coördinator Zorg en Dienstverlening werk je aan je toekomst. Je kunt na je diploma gelijk doorstuderen voor je bachelor Management in Zorg en Dienstverlening!

studenten met laptop in kring met docent

Creatieve managers gezochtDe toekomst van zorg en dienstverlening

Omvallende ziekenhuizen. Het streven naar meer thuiszorg. Burgers die steeds mondiger worden. Veranderingen in zorg en dienstverlening zijn aan de orde van de dag. Als zorgverlener moet je hiermee kunnen omgaan. Coördinerende en managementvaardigheden worden belangrijker. Net als creativiteit en ondernemerschap. Buiten de kaders denken. Met je Associate degree Coördinator in Zorg en Dienstverlening op zak kun jij het allemaal aan.

man praat met vrouw blauwe blouse

Ad Coördinator Zorg en Dienstverlening in cijfers

  • 25.000 afgestudeerden werken landelijk als manager in een zorginstelling 
  • 75% meer vacatures voor o.a. zorgcoördinatoren, zorgmanagers, afdelingshoofden ziekenhuizen, hoofden wijkverpleging en managers thuiszorg in 2018 in de regio Arnhem en Nijmegen dan in 2017 
  • 76% van managers in zorginstellingen hebben een hbo- of wo-diploma 
  • 50% van de afgestudeerden (landelijk) is tevreden over de doorgroeimogelijkheden op de arbeidsmarkt

Doorstuderen

Met een Associate degree Coördinator Zorg en Dienstverlening kun je zo door naar het 3e jaar van Bachelor Management in Zorg en Dienstverlening in deeltijd. Ben jij er klaar voor?

  • Bachelor Management in Zorg en Dienstverlening deeltijd

    In de bachelor leer je bovenop je Associate degree meer over verandermanagement, netwerkregie, bedrijfskunde, teamontwikkeling en human resource management. Je wordt opgeleid tot een zelfverzekerde en flexibele leidinggevende die kan inspireren. Je gaat op zoek naar oplossingen voor complexe problemen en leert kansen benutten. Zo ontwikkel je niet alleen jezelf, maar help je ook je organisatie vooruit. 

Volgende paginaDit moet je weten voor je begint

Alle praktische informatie over selectie, toelating en aanmelden 

studenten aan het luisteren