Associate lectoraat Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs

drie collegas overleggen aan ovale tafel

Hoe bereiken we het ideaalbeeld van een sociaal innovatieve regio in onze provincie? Hoe ontwikkelen we future proof beleid voor onze regionale arbeidsmarkt? Dat zijn de belangrijkste vragen voor ons associate lectoraat.

De mensen op wie de economie draait zijn het human capital. Ze zijn van vitaal belang voor een slimme, sociale en innovatieve regioSamen met het Gelderse bedrijfsleven, overheidsinstanties en onderwijs zoeken wij naar mogelijkheden om de regionale werkgelegenheid te bevorderen.

• Onderzoek

Ons lectoraat doet onderzoek naar de regionale arbeidsmarkt en de stand van zaken van de lerende economie in onze regio. We werken hierin samen met de Provincie Gelderland.
  • Onze kennis

Het veelzijdige onderzoek van ons lectoraat resulteert in publicaties, publieke optredens en praktische producten voor de maatschappij.

Nieuws en artikelen

356313 banner HAN 25 jaar jubileum met Anite Verkerk, hoofddocent Bedrijfseconomie
355201 Shani Mooijman bij uitzending Humberto Tan met HAN logo
109962 fitnesstrainer in de sportschool in gesprek met een blonde vrouw met overgewicht
352261 Rode 3d geprinte kinderfiets voor kinderen met een beperking. Van RAAM, Smart Region
237736 overlegsituatie
347057 Ziekenhuispersoneel in ziekenhuis duwen een bed met patient
Eersteklas zorgopleidingenZo blijft de zorg zelf ook gezond
341885 Een headerafbeelding voor bij het interview met Tonia van Beusekom. Serie HAN 25 jaar. Gepubliceerd door HB.
55657 Ouderenzorg
32447 Basecamp, Bisschop Hamerhuis, studenten op blauwe bank, ontspannen, landscape, FEM HBO Rechten
Student werkt vanuit huis laptop

Associate lectorSarah Detaille

Je leven lang leren. Dat maakt je eigen wereld én de wereld om je heen een stuk boeiender. Sarah Detaille houdt zich bezig met het werk van de toekomst en de toekomst van werk. Dat iedereen op zijn eigen niveau kan bijdragen is belangrijk voor haar.

portret Sarah Detaille

Maak kennis Ons team

Ons Associate Lectoraat Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs maakt deel uit van het Lectoraat Human Resource Management. Ons gezamenlijke onderzoeksteam verricht vanuit verschillende disciplines onderzoek, onder leiding van de lector en associate lector.

Prof. Dr. Annet de Lange

Student Toegepaste Psychologie

Mathijs Timmermans

Docent en onderzoeker

Meer leren over dit onderwerp

Human Resource Management

Voltijd Bachelor opleiding

Onvervulde vacatures, steeds meer zzp’ers en burn-outs en robots op de werkplek. De arbeidsmarkt verandert ontzettend snel. Ben jij de HR-professional die mensen en organisaties door deze roerige tijd loodst? De opleiding Human Resource Management (HRM) helpt je op weg.

lessituatie

Bedrijfskunde

Duurzaamheid, digitalisering en circulaire economie. De omgeving verandert snel en dat heeft effect op heel veel bedrijven zoals Bol.com, Hema en KLM. Ben je iemand die bedrijven wil veranderen en klaar wil maken voor de toekomst? Dan is Bedrijfskunde iets voor jou.

studeren

Contact

Neem gerust contact op met het Associate Lectoraat Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs over een van onze expertisegebieden of projecten.

Lectoraat.hrm@han.nl

Op afspraak via e-mail

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Bisschop Hamerhuis
t.a.v. Lectoraat HRM
Verlengde Groenestraat 75
6525 EJ Nijmegen

Gebouw Verlengde Groenestraat 75, Nijmegen, Bisschop Hamerhuis tuin

AcademieOrganisatie en Ontwikkeling

De academie Organisatie en Ontwikkeling leidt op tot ondernemende, onderzoekende en verbindende professionals. Stuk voor stuk leveren ze een duurzame bijdrage aan goed werk, vitale werknemers en aan economische groei.

Twee studenten overleggen met laptop

Blijf op de hoogte Abonneer op onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsmail Onderzoek Lectoraat HRM. Het associate lectoraat Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs valt onder dit lectoraat.

Studenten overleggen met laptop