In 2,5 jaar je pabodiploma?

De pabo deeltijd versneld start nu ook in Arnhem! In de strijd tegen het lerarentekort biedt de HAN nu ook in Arnhem een versnelde pabo in deeltijd aan. De 2,5 jaar durende opleiding is opgezet in samenwerking met de Arnhemse schoolbesturen en start bij voldoende aanmeldingen in september 2023.

436781 Campagne beeld 1, mannelijke deeltijdstudent met CTA maak de switch en word leraar

Impact maken

De versnelde pabo deeltijd in Arnhem is speciaal ingericht voor professionals die al een hbo- of wo- diploma op zak hebben en mogelijk ook werkervaring in een bepaald vakgebied. Het zijn juist deze loopbaanswitchers die door hun vakkennis, ervaring en passie op een unieke manier als leerkracht in het basisonderwijs impact maken. Indien er genoeg aanmeldingen zijn kunnen zij in Arnhem in 2,5 jaar trotse bezitters zijn van een pabodiploma en dus de onderwijsbevoegdheid primair (speciaal) onderwijs.

Vernieuwing van onderwijs

De mogelijkheid om deze opleiding in 2,5 jaar in plaats van in 4 jaar aan te bieden, past naadloos in de trend van de HAN voor de vernieuwing van het deeltijdonderwijs; het vergroten van flexibiliteit door een modulaire opzet van het deeltijdonderwijs. Bij de HAN Pabo bepaal jij jouw eigen leerroute. Samen met je studiecoach bepaal je je eigen studietempo en stem je de studie af op je werk- en privésituatie en kennisniveau.
 

Voorlichtingsavond 18 april

Om toegelaten te worden tot de pabo deeltijd versneld in Arnhem heb je een hbo- of wo- diploma nodig. Meer weten over aanvullende toelatingseisen of vrijstellingen? Kom naar de voorlichtingsavond op dinsdag 18 april of vraag een adviesgesprek aan. Tijdens de voorlichtingsavond op de HAN Pabo in Arnhem staan onze deuren open van 18.00 tot 20.00 uur. Ontdek tijdens de voorlichting alles over de opleiding en jouw leerroute en ga in gesprek met studenten, docenten én Arnhemse schoolbesturen.