Chat met een student van een lerarenopleiding

Je staat op het punt een studie te kiezen en hebt nog veel vragen. Over de opleiding, op kamers wonen, waar haal ik mijn boeken vandaan óf over het studentenleven in Arnhem of Nijmegen.

246703 Stockfoto thuiswerken laptop, hrm, human resource management

Wil jij van een HAN-student, die een lerarenopleiding volgt, horen hoe hij of zij de studie én het studentenleven in Arnhem of Nijmegen ervaart? Chat dan met een van onze studenten! Via een chattool stel je eenvoudig jouw vragen aan een student van een lerarenopleiding.

Direct chatten

 

Op dit moment hebben we chatstudenten beschikbaar voor de opleidingen Leraar Engels, Leraar Wiskunde, Leraar Geschiedenis, Leraar Natuurkunde, de Pabo, ALPO en Pabo-ALO. Ben je geïnteresseerd in een andere lerarenopleiding en heb je algemene vragen? Dan kun je natuurlijk ook chatten met een van deze studenten!