Over je inschrijving We stappen over op een nieuw aanmeldsysteem

387945 aanmelden voltijd hbo-opleiding laptop

Van 23 november tot en met 12 december 2022 kun je jouw inschrijving bij de HAN niet inzien of beheren. Dat komt omdat we overstappen op een nieuw systeem voor het verwerken van aanmeldingen en inschrijvingen. Je kunt je wel gewoon aanmelden voor een HAN-opleiding, dat doe je via Studielink.

Wat gaat er gebeuren?

Tot nu toe kon je je aanmelding of inschrijving inzien en beheren in het Aanmeldportaal. Dat systeem sluit op 23 november 2022 omdat we overgaan op een nieuw systeem voor het verwerken van aanmelden en inschrijven. Het nieuwe systeem gaat naar verwachting op 13 december 2022 live.

Kan ik me aanmelden voor een opleiding bij de HAN?

Ja, je kunt je via Studielink gewoon aanmelden voor een opleiding bij de HAN. Jouw aanmelding wordt geregistreerd door Studielink, maar in ons systeem kunnen we jouw aanmelding pas na 12 december verwerken. Daarom krijg je pas na 12 december een bevestiging van je aanmelding.

Wat kan niet van 23 november tot en met 12 december?

  • Van 23 november tot en met 12 december 2022 kun je jouw aanmelding of inschrijving bij de HAN niet inzien of beheren. Als je je net via Studielink hebt aangemeld voor een opleiding bij de HAN, kun je jouw inschrijving dus pas na 12 december verder definitief maken.
  • Medewerkers van de HAN kunnen jouw aanmelding ook niet inzien of beheren. Je kunt docenten of andere medewerkers van de HAN dus niet vragen om dit handmatig voor jou te doen.

Studeer je al bij de HAN?

Dan verandert het studieinformatiesysteem Alluris voor jou in OSIRIS. Studieresultaten die je na 24 november ontvangt, komen niet meer in Alluris terecht, die vind je vanaf 16 december terug in OSIRIS. Je leest er meer over in dit bericht op HAN Insite.

Veelgestelde vragen over de overstap