Virtual reality tour over de campus

Wil jij sfeer proeven op de HAN-campus aan de Laan van Scheut 10 in Nijmegen? Met de nieuwe virtual reality tour van de HAN loop je de campus binnen op een moment dat jou uitkomt. Met behulp van een app volg je een interactieve rondleiding.

32602 groepje studenten loopt langs The Brew

Ben je benieuwd waar je straks gaat studeren? Als jouw opleiding aan de Laan van Scheut 10 in Nijmegen zit, dan is de Intractive Campustour wat voor jou! De HAN heeft die virtual reality tour over de campus samen met Intractive ontwikkeld. Op dit moment is die tour er alleen nog voor de locatie Laan van Scheut 10 in Nijmegen. Het leuke aan de tour is dat je op een gewone studiedag binnenloopt. Zo zie je hoe de HAN echt is.

Hoe werkt de virtuele rondleiding?

Nadat je je hebt aangemeld voor de tour, download je de speciale Campus Tour App. Daarna kies je zelf een moment waarop je de Laan van Scheut 10 bezoekt. Al moet je natuurlijk wel rekening houden met de openingstijden van het gebouw. De gps-tracker in de app weet waar jij staat en leidt je rond over de campus. Je proeft de sfeer en lost quizvragen op. Via augmented en virtual reality komt de omgeving voor jou tot leven en zie je wat deze HAN-locatie te bieden heeft.

Volg de tour lekker op je gemak, of maak er een spannend spel van met vrienden en verdien een plek op het scorebord! Na afloop kun je video's bekijken, waarin studenten wat vertellen over hun opleiding.

370813 campustour anne broeren 2022
Interactief onderdeel van de rondleiding

Waarom een virtuele rondleiding?

De afgelopen jaren was het niet altijd mogelijk om sfeer te proeven op de campus. Corona gooide roet in het eten en we moesten de Open Dagen anders inrichten. Natuurlijk kon je online vragen stellen en studies ontdekken, maar het liefst wil je over de campus lopen en de sfeer proeven. Gelukkig zijn er nu weer Open Dagen op de campus. Maar misschien vind je het nog niet fijn om die drukte op te zoeken, of kun je simpelweg niet op die dagen. Dan is het fijn dat je deze campustour op je eigen tempo kunt doen, op een moment dat jou uitkomt, samen met een vriend(in) of je ouders.

Welke opleidingen zitten aan Laan van Scheut 10?

De campus aan de Laan van Scheut 10 in Nijmegen is de 1e locatie van de HAN waarbij een interactieve rondleiding mogelijk is. De rondleiding is voor de opleidingen die les geven op deze locatie. Dit zijn:

Meld je nu aan!

Lijkt zo'n virtuele tour jou wel wat? Meld je aan en kom naar de Laan van Scheut 10 wanneer het jou uitkomt!

Telefoons internationaal

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500