De Open Dagen van de HAN gaan door

Ook na de persconferentie van 12 november gaan de Open Dagen van de HAN door. Op 20 november is de Open Dag voor de voltijd-opleidingen in Arnhem. Je kunt de Open Dag op de campus bezoeken óf online volgen.

333567 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje met lichtjes

Fijn dat het gewoon door kan gaan, de Open Dag op de Arnhemse campus op 20 november! We weten hoe belangrijk het is om sfeer te proeven op locatie als je een opleiding gaat kiezen. We nemen wel een aantal maatregelen om te zorgen dat we elkaar op een veilige manier kunnen ontmoeten.

TipsZo houden we het veilig

  • Vanwege de coronamaatregelen mogen we niet met meer dan 75 personen in een onderwijsruimte zijn. Waar nodig lossen we dit op door grote voorlichtingen met meer dan 75 personen op te splitsen over meerdere ruimten.
  • Om te zorgen dat het niet te druk wordt, zit er een maximum aan het aantal bezoekers per voorlichting en mag er maar 1 ouder mee het lokaal in.
  • Zoek je de drukte nu liever niet op? Je kunt ook voor de Online Open Dag kiezen. 
  • Vergeet je mondkapje niet, zodat je die kunt opzetten als je door het gebouw loopt. Als je ergens zit, bijvoorbeeld bij een voorlichting, mag je mondkapje af.
232300 Studenten begroeten elkaar met elleboog. Mondkapjes op. Covid19. Corona