De Open Avond van de HAN gaat door

Ook na de corona-persconferentie van 12 november gaat de Open Avond van de HAN door. Overweeg jij om een deeltijd- of duale opleiding te gaan doen bij de HAN? De Open Avond is dé kans om sfeer te proeven en opleidingen te leren kennen, op de campus of online.

cf6c4994-0cf3-11ee-95d5-02565807075b Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Onderwijs en Opvoeding op K35.

Waarom gaat de Open Avond door?

Fijn dat de Open Avond door kan gaan op de campus. We weten hoe belangrijk het is om sfeer te proeven op locatie als je een opleiding gaat kiezen. Wel nemen we een aantal maatregelen om ervoor te zorgen dat we elkaar veilig kunnen ontmoeten:
  • Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt, is er een maximum aan het aantal bezoekers. Meld je dus op tijd aan!
  • Vanwege de coronamaatregelen mogen we niet met meer dan 75 personen in een onderwijsruimte zijn. Waar nodig lossen we dit op door grote voorlichtingen met meer dan 75 personen op te splitsen over meerdere ruimten.
  • We vragen bezoekers om 1,5 meter afstand te houden.
  • Er liggen mondkapjes klaar bij de ingang, mocht je die van jou vergeten zijn. 

Tips voor je bezoek

  • Wil je de drukte liever niet opzoeken? Sommige opleidingen bieden ook online sessies aan.
  • Kun je 17 november niet of geeft je opleiding geen online voorlichting? De volgende Open Avond is in maart.
  • Vergeet tijdens de Open Avond je mondkapje niet voor als je door het gebouw loopt. Als je ergens zit of staat te praten op de informatiemarkt, mag je mondkapje af. Houd daarbij wel 1,5 meter afstand.
  • Een coronatoegangsbewijs is niet nodig. Wel scannen we de bevestiging van je aanmelding.
232300 Studenten begroeten elkaar met elleboog. Mondkapjes op. Covid19. Corona