Belangrijke reminder voor numerus fixus-aanmelders

Start jij in september 2021 met een numerus fixus-opleiding bij de HAN en lukt het je niet om voor 1 juli je diploma aanleveren? Vraag dan uiterlijk 30 juni uitstel aan!

28686 Student lacht met laptop

Heb jij dit jaar een plaats aangeboden gekregen voor een opleiding met selectie & plaatsing? Wat goed! Om je definitief in te kunnen schrijven, moet je voor 1 juli 2021 een kopie van het diploma van je vooropleiding aanleveren. Maar corona gooit dit jaar roet in het eten. Door de extra tijdvakken voor je eindexamen of een late diploma-uitreiking lukt het jou misschien niet om voor 1 juli je diploma aan te leveren.

Vraag op tijd uitstel aan

Lukt het jou niet om voor 1 juli je diploma aan te leveren? Vraag dan uiterlijk 30 juni uitstel aan voor het aanleveren van je diploma. Als je uitstel hebt aangevraagd, heb je nog tot uiterlijk 31 augustus 2021 de tijd om je diploma aan te leveren.

(Start je in september met een opleiding zonder selectie & plaatsing? Dan heb je al tot 31 augustus 2021 de tijd om je diploma aan te leveren)

Detailfoto studenten met laptop en aantekeningen

Nog geen plaats aangeboden gekregen?

Heb jij je aangemeld voor een numerus fixus-opleiding maar heb je nog geen plaats aangeboden gekregen? Tot 15 augustus kun je alsnog een plaats aangeboden krijgen, bijvoorbeeld omdat andere kandidaten uitvallen. Weet je nu al dat jij je diploma niet op tijd kunt aanleveren als je toch een plaats aangeboden krijgt? Vraag dan voor de zekerheid alvast uitstel aan voor het aanleveren van je diploma.

NT2-certificaat

Start jij met een numerus fixus-opleiding en heb je een niet-Nederlandse vooropleiding? Dan moet je voor 1 juli een kopie van je NT2-certificaat aanleveren. Ook daarvoor moet je uiterlijk 30 juni uitstel aanvragen. Hier lees je meer.

Vragen?

Neem dan contact op met Bureau Toelating via toelating@han.nl.