Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag. Techniek studeer je bij de HAN. Ervaar het tijdens de Open Dag.

Waarom techniek bij de HAN?

Je bent geļnteresseerd in techniek. Je wilt modern en kwalitatief onderwijs waarbij je je studie zelf kunt indelen. Je wilt ook kleinschalig onderwijs waarbij je veel contact hebt met je medestudenten en docenten. En je wilt veel praktijkervaring opdoen en aandacht besteden aan praktijkgericht onderzoek.

De faculteit Techniek van de HAN biedt jou diverse technische HBO-opleidingen die je kans vergroten op een goede baan. Kies voor de toekomst, kies voor een technische studie bij de HAN!

11 november

Nijmegen

18 november

Arnhem

Bezoek de website van de HAN