Studiekeuze event Zoek het uit!

Word jij straks fysiotherapeut, duik je het lab in, ga je aan de slag als cyberspecialist of wil je een eigen bedrijf? Pff, lastig. Ben je er nog niet uit? Kom naar Zoek het uit! Dat is hét studiekeuze event van de HAN voor leerlingen in havo 4/ vwo 5 en hun ouders.


Aanmelden

De volgende editie van Zoek het uit! is op zaterdag 14 maart 2020 in Arnhem. Ben jij erbij?

Wat vind ik eigenlijk leuk?

Wat vind je leuk, waar ben je goed in en wat is belangrijk voor jou? Die vragen klinken simpel, maar het kan best lastig zijn om ze te beantwoorden. Tijdens Zoek het uit! ga je op zoek naar de antwoorden.

Waar je die antwoorden voor nodig hebt? Misschien staat je hoofd er nog niet naar, maar jij gaat straks een studie kiezen. Om een bewuste keuze te maken, moet je wel wat over jezelf weten. Tijd om op onderzoek uit te gaan dus. Dat doe je op Zoek het uit!

Je kiest die dag 2 workshops. Ontrafel bijvoorbeeld je gedachten met het Spiegelweb of leer jezelf beter kennen door het studiekeuzespel iQuest te spelen. Uiteindelijk ga je naar huis met een top 3 van opleidingen die jou interessant lijken. De ideale voorbereiding op een Open Dag.

HelpMijn ouders willen mee!

Fijn! Je ouders kennen jou misschien beter dan jij denkt. Heel handig, als je meer over jezelf te weten wilt komen. Je mag 1 ouder of verzorger meenemen, die doet de worskhops dan met jou mee. Alleen komen mag natuurlijk ook.

Wat staat er op het programma?

Benieuwd hoe de dag eruit ziet en welke workshops je kunt volgen?

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500