Studiekeuze event Zoek het uit!

Word jij straks fysiotherapeut, duik je het lab in, ga je aan de slag als cyberspecialist of wil je een eigen bedrijf? Pff, lastig. Ben jij er nog niet uit? Zoek het uit! is hét studiekeuze event van de HAN.

Als eerste op de hoogte

In het voorjaar van 2020 vindt de volgende nieuwe editie van Zoek het uit! plaats. Wil je daar op tijd bij zijn? Geef dan je e-mailadres door en je hoort als eerste wanneer de inschrijving voor de nieuwe editie open gaat. 

Wat vind ik eigenlijk leuk?

Wat vind je leuk, waar ben je goed in en wat is belangrijk voor jou? Die vragen klinken simpel, maar het kan best lastig zijn om ze te beantwoorden. Tijdens Zoek het uit! ga je op zoek naar de antwoorden. Tijdens een workshop en door het spelen van een studiekeuzespel iQuest leer je jezelf beter kennen. Wat zijn jouw drijfveren, talenten, motivatie en interesses? Je gaat naar huis met een top 3 van opleidingen die je tijdens de Open Dag verder kunt onderzoeken.

HelpMijn ouders willen mee!

Mooi! Want ook zij willen je graag helpen bij je studiekeuzeproces. Een deel van het programma is speciaal voor ouders bedoeld, aan andere workshops doen jullie samen mee.

Wat is het programma?

Benieuwd wat je op het evenement gaat doen? Bekijk dan het programma en de workshops die tijdens Zoek het uit! in oktober werden aangeboden. 

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 06 - 25 64 04 70