Studiekeuze event Zoek het uit!

Word jij straks fysiotherapeut, duik je het lab in, ga je aan de slag als cyberspecialist of wil je een eigen bedrijf? Pff, lastig. Ben jij er nog niet uit? Kom op 26 oktober naar Zoek het uit! Hét studiekeuze event van de HAN.

Meld je direct aan!

Zit jij in 4 havo of 5 vwo? Dan wordt het tijd om aan de slag te gaan met je studiekeuze. Lastig hè, met zoveel opleidingen om uit te kiezen. Maar eigenlijk ook heel leuk, die zoektocht naar wie jij bent en wat bij jou past.

Wat vind ik eigenlijk leuk?

Wat vind je leuk, waar ben je goed in en wat is belangrijk voor jou? Die vragen klinken simpel, maar het kan best lastig zijn om ze te beantwoorden. Tijdens Zoek het uit! ga je op zoek naar de antwoorden. Tijdens een workshop en door het spelen van een studiekeuzespel iQuest leer je jezelf beter kennen. Wat zijn jouw drijfveren, talenten, motivatie en interesses? Je gaat naar huis met een top 3 van opleidingen die je tijdens de Open Dag verder kunt onderzoeken.

HelpMijn ouders willen mee!

Mooi! Want ook zij willen je graag helpen bij je studiekeuzeproces. Een deel van het programma is speciaal voor ouders bedoeld, aan andere workshops doen jullie samen mee.

Wat is het programma?

Benieuwd wat je op het evenement gaat doen? Bekijk dan snel het programma en de workshops die tijdens Zoek het uit! worden aangeboden die je samen met je ouder/verzorger kunt volgen. 

Praktische informatie

Zaterdag 26 oktober 2019

  • Let op: Speciaal voor 4 havo en 5 vwo leerlingen
  • Tijd: 9.15 tot 14.45 uur
  • Parkeren: gratis
  • Entree: In je bevestigingsmail staat een QR-code. Deze wordt gescand bij binnenkomst op het studiekeuze event. 
  • Locatie: Kapittelweg 35, Nijmegen

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 06 - 25 64 04 70