Open Dagen Nijmegen | november 2020

Benieuwd wat de HAN te bieden heeft? De volgende Open Dag in Nijmegen staat gepland op 14 november. Hoe dat event er precies uit gaat zien, weten wij nu ook nog niet. Hier lees je meer!


Binnenkort aanmelden

De inschrijving voor de Open Dag van november in Nijmegen staat nu nog niet open. Door de ontwikkelingen rond de coronacrisis weten wij ook nog niet precies hoe dit event er uit gaat zien. Je kunt hier wel alvast je emailadres achter laten. Dan houden we je op de hoogte!

terugkijkenonline Open Dagen 9 en 10 mei

De online Open Dagen van de HAN waren op 9 en 10 mei. Op die pagina's is nog steeds genoeg te zien! Veel voorlichtingen en Q&A's zijn opgenomen, zodat jij ze achteraf op je gemak terug kunt kijken. En de video's en FAQ's blijven ook interessant. Scroll er dus nog eens rustig doorheen.

Wat past bij jou?Check de interessegebieden

Ga goed voorbereid naar de Open Dagen, bekijk alvast over welke opleiding(en) jij meer wilt weten. Handig: begin bij de interessegebieden. We hebben alle opleidingen van de HAN ingedeeld in 10 interessegebieden. Welke interessegebieden spreken jou aan? Duik eens dieper in de opleidingen die daar onder vallen!

  • Nog geen flauw idee?

    Dan moet je nog even op onderzoek uit! Jezelf beter leren kennen en een richting bepalen, daar begint het mee. Wist je dat de HAN ook allerlei tools biedt om jou daarmee te helpen? Op de pagina 'Zoek het uit' lees je er alles over. 
  • Twijfel je nog?

    Je hebt wel een paar studies in gedachten, maar je blijft twijfelen! Welke wordt het? Tijd om de knoop door te hakken! Benieuwd hoe je dat doet? Check deze pagina vol tips. Je vindt er ook ervaringen van studenten die jou voorgingen: hoe hakten zij de knoop door?

Help! Studiekeuze en de coronacrisis

Jammer hè, dat je niet gewoon even sfeer kunt proeven op de campus. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om je te oriënteren. Zoals de online Open Dag! Maar denk ook aan een studiekeuzetest of online Proefstuderen. Op deze pagina hebben we alle mogelijkheden en veranderingen voor je op een rijtje gezet.

Leslocaties in Nijmegen

Kapittelweg 33

Kapittelweg 35

Laan van Scheut 10

Laan van Scheut 2

Heyendaalseweg 141

Philips van Leydenlaan 25

Heyendaalseweg 98

Verlengde Groenestraat 75

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500