HAN University of Applied Sciences logo
12 & 13 nov
Meld je nu aanvoor de Open Dagen in Nijmegen

Open Dagen Nijmegen

Ontdek de hbo-opleidingen van de HAN in Nijmegen tijdens de Open Dagen in november. Die zijn op 12 en 13 november van 10:00 tot 15:00 uur. Stel je vragen, proef de sfeer en onderzoek welke studie bij jou past.

Nijmegen | 12 + 13 november 2022Wat staat er op het programma?

• De Open Dagen in Nijmegen zijn van 10:00 tot 15:00 uur.
  • Op zaterdag zijn alle Nijmeegse opleidingen aanwezig, de zondag is een extra dag voor de grote opleidingen. Tip: op zondag is het wat rustiger.
  • In het aanmeldformulier kun je zien welke voorlichtingen jouw opleiding organiseert.
  • Nog geen idee welke opleiding je wilt bezoeken? Kom je van het mbo of spelen er bijzondere omstandigheden? Kijk dan naar deze voorlichtingen speciaal voor jou!
  • Ouder mee? Gezellig! Omdat het druk wordt mag je maximaal 1 persoon meenemen. Jouw plus one hoeft zich niet zelf aan te melden, jij kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.
333566 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje op stoel roze achtergrond

Speciaal voor jou

Ik kom van het mbo

Dan loop je vast met andere vragen en twijfels dan iemand die net van de havo komt. Check daarom ook het speciale mbo-programma! Tijdens deze voorlichtingen en informatiemarkt hoor je alles over de overstap van mbo naar hbo. Wat is het verschil en wat kun je verwachten?

425175 Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN

Ik heb nog geen idee

Weet jij nog helemaal niet welke opleiding je wilt bezoeken? No problem! Er zijn ook bredere voorlichtingen voor als je ‘iets’ wilt met economie, gezondheid of leraar worden bijvoorbeeld. En er is een voorlichting over studiekeuze! Die vind je op het aanmeldformulier onder het Algemeen Programma.

384314 Knoop doorhakken studiekeuze vraagteken onderzoeken post it

Ik studeer met bijzondere omstandigheden

Zijn er bijzondere omstandigheden die jouw studie kunnen beïnvloeden? Denk aan een functiebeperking of ziekte. Of als je jouw studie wilt combineren met topsport of een onderneming. Je kunt al je vragen hierover kwijt tijdens de bijeenkomst van Meer op Maat. Die vind je in het aanmeldformulier onder het Algemeen Programma.

387944 aanmelden hbo-opleiding bijzondere omstandigheden melden tetris puzzel

13 november 2022 welke opleidingen doen op zondag mee?

Zondag 13 november is een extra dag voor de grote opleidingen van de HAN in Nijmegen.

Na de Open DagKom verder kennismaken

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dagen verder kennismaken om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen, of bespreek jouw persoonlijke situatie in een 1-op-1 gesprek.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

ASK HANVragen?

Heb je een vraag over aanmelden, studiekeuze, toelating, selectie en plaatsing, collegegeld of onze opleidingen? Of kun je zo snel de weg niet vinden? Kijk eens in de FAQ of stel je vraag aan ASK HAN.

397452 vraagteken vragen faq groen

Naar de Open Dag in Arnhem

Wil jij een opleiding in Arnhem bezoeken? Lees hier alles over de Open Dag van de HAN in Arnhem op 19 november 2022.

425165 Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN