HAN University of Applied Sciences logo
Open dag
Open dag
Open dag
Open dag
Open dag
Nijmegen
1 apr
Meld je nu aanVoor de Open Dag in Nijmegen

Open Dag Nijmegen

Ontdek de hbo-opleidingen van de HAN in Nijmegen tijdens de Open Dag op 1 april 2023. De Open Dag is van 10.00 tot 15.00 uur. Stel je vragen, proef de sfeer en onderzoek welke studie bij jou past.

Nijmegen | 1 april 2023Wat staat er op het programma?

  • Alle Nijmeegse opleidingen zijn aanwezig.  Ook zijn er een paar Arnhemse opleidingen aanwezig: Commerciële Economie Innovation, Communication, Finance, Tax & Advice en International Business. 
  • Start jij net met je studiekeuze? Dan hebben we speciaal voor jou een programma over studierichtingen en studiekeuze. 
  • Kom je van het MBO? Dan heb je vast andere vragen dan iemand die net van de havo komt. Bekijk hier ons speciale mbo > hbo-programma.
499374 Meisje houdt een bord vast met het woord 'open' erop.

Programma Studiekeuze en Studeren

Voorlichting - Hoe pak jij jouw studiekeuze aan?

Hoe kom jij tot een ‘goede’ studiekeuze? Wat is voor jou belangrijk? En met welke dingen moet jij rekening houden? We nemen je mee in jouw studiekeuze-reis. Je ouders volgen gelijktijdig de voorlichting ‘Do’s en don’ts voor ouders bij de studiekeuze van je kind.’

384314 Knoop doorhakken studiekeuze vraagteken onderzoeken post it

Voorlichting - Ik twijfel nog, wat nu?

Twijfel je tussen twee studies of denk je misschien aan een tussenjaar? Kom erachter waar je twijfels mogelijk vandaan komen en hoe jij zoveel mogelijk van je twijfels over je keuze kan wegnemen. Dat helpt jou om de knoop door te hakken. Je ouders volgen gelijktijdig de voorlichting ‘Mijn kind twijfelt, hoe kan ik helpen?’

384315 Knoop doorhakken studiekeuze kiezen tussen schoenen

Mbo > hbo - programma

Wil je doorstuderen na je mbo of ben je er nog niet uit? Speciaal voor jou hebben we twee voorlichtingen over de verschillen tussen mbo en hbo en jouw persoonlijke studeersucces. Na afloop van de voorlichting heb jij een goed beeld van het hbo en je weet of doorstuderen wat voor je is.

384316 Knoop doorhakken studiekeuze schoenen pijlen richting

Voorlichting - Verschil tussen hbo en universiteit

Zit jij op het vwo en wil je weten welk type onderwijs het beste bij je past? Of twijfel je als havist tussen het vwo en een hbo-studie? In deze voorlichting vertellen studenten van de HAN en Radboud Universiteit je alles over de verschillen tussen hbo en universiteit. Wat past het beste bij jou?

379991 Kies je een hbo-studie met je hoofd of met je hart?

Voorlichting - Tussenjaar, een goed idee?

Wil jij misschien een tussenjaar nemen? En wil je meer info zodat je kunt bepalen of dat op dit moment voor jou een goede keuze is? Het 'Tussenjaar Kenniscentrum' neemt jullie mee in de mogelijkheden, kansen en risico’s van een tussenjaar. Wanneer is een tussenjaar een goed idee? En hoe kan je een tussenjaar goed inrichten en voorbereiden?

395620 Is een tussenjaar wat voor mij?

Hoe kom ik op de Open Dag?

Openbaar Vervoer
We adviseren je om met het openbaar vervoer te komen. De HAN zet bussen in vanaf Centraal Station Nijmegen. De bussen rijden langs alle locaties van de HAN en weer retour naar Centraal Station.

Kom je met de auto?
Volg de gele borden 'HAN-Open Dag'. Parkeren is gratis. De parkeerwachters zullen je aanwijzen waar je kunt parkeren. Houd er wel rekening mee dat het druk is. Reserveer dus wat extra tijd om van de parkeerplaats naar de campus te lopen.

De HAN zet ook bussen in bij de Ovatonde (6515AE Nijmegen). Daar kan je je auto gratis parkeren. De bussen rijden langs alle locaties van de HAN en weer retour naar de Ovatonde.

 

501616 Plattegrond van de campus in Nijmegen voor tijdens de Open Dag.

ASK HANVragen?

Heb je een vraag over aanmelden, studiekeuze, toelating, selectie en plaatsing, collegegeld of onze opleidingen? Of kun je zo snel de weg niet vinden? Kijk eens in de FAQ of stel je vraag aan ASK HAN.

397452 vraagteken vragen faq groen

Na de Open DagKom verder kennismaken

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dag verder kennismaken om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen, of bespreek jouw persoonlijke situatie in een 1-op-1 gesprek. 

453886 Maak kennis met een hbo-opleiding, kom proefstuderen of meelopen