Algemeen programma

De online Open Dagen van de HAN waren op 9 en 10 mei. Ben jij er nog niet uit? Je kunt hier natuurlijk nog steeds rondscrollen. Kijk in alle rust de video's, presentaties en FAQ's terug. Genoeg te zien!

Meer op MaatVoorlichting over studeren met bijzondere omstandigheden

Heb jij te maken met bijzondere omstandigheden? Bijvoorbeeld omdat je een beperking of chronische ziekte hebt, of mantelzorger bent. Of omdat je je studie wilt combineren met topsport of een eigen onderneming. Dan denken we op de HAN met je mee. Volg deze voorlichting als je daar meer over wilt weten! HAN studenten die zelf ook studeren met bijzondere omstandigheden delen hun ervaringen en beanwoorden vragen.

Caribische studentenOntmoet HAN Huntu

Woon je op 1 van de Caribisch Nederlandse eilanden? Dan ben je vast benieuwd hoe andere Caribische studenten Nederland en de HAN ervaren! Dit is je kans: tijdens de online Open Dagen kun je chatten met de studenten van HAN Huntu. Dat is een community speciaal voor HAN studenten van de Caribisch Nederlandse eilanden.

De studenten van HAN Huntu zitten op 9 en 10 mei voor je klaar van 12:30 tot 17:00 Nederlandse tijd. Tussen die tijd kun je de chat gewoon in en uit 'wandelen'. Je hoeft je dus niet aan te melden. Je stelt je vragen via de chat, dus je microfoon en camera blijven uit. Bekijk hier uitgebreide instructies voor Teams

Wat past bij jou?hbo of universiteit?

Zit jij op het vwo? Dan gaat iedereen om je heen er misschien wel vanuit dat je straks naar de uni gaat. Dat is eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend. Want het gaat er niet alleen om wat je aan kunt, de vraag is vooral wat bij jou past. Ben je een doener of een denker?

Meer weten over het verschil tussen hbo en universtiteit? Dan vind je deze video vast interessant! Studenten van het hbo en de uni reageren op stellingen zoals: 'Het is zonde als je met een vwo diploma naar het hbo gaat' en 'Het hbo is niet uitdagend genoeg voor een vwo'er'. Check wat zij daar over te zeggen hebben!

StudiekeuzeSpeeddate met een studiekeuzecoach

Twijfel je nog over je studiekeuze? Onze studiekeuzecoaches zitten klaar om samen met jou hierover te sparren! Misschien wil 1 van je ouders er ook wel bij komen zitten?

Helaas zijn er geen plaatsen meer vrij voor deze activiteit.

Waar vind ik het antwoord? FAQ

We snappen dat jij met heel veel vragen zit. Goed nieuws: de meeste antwoorden staan al ergens op han.nl. In deze FAQ verwijzen we je door naar de plek waar je het antwoord kunt vinden. Kun je meteen meer over dat onderwerp lezen!

Vragen?

Heb je vragen over aanmelddeadlines, toelatingsvoorwaarden, de studiekeuzecheck of...? Kijk eerst eens in onze uitgebreide FAQ, misschien staat het antwoord daar al tussen. Niet? Dan helpen we je persoonlijk verder!

Online sfeer proevenDit is de campus in Arnhem

Online sfeer proevenZo ziet de campus in Nijmegen er uit