Algemeen programma Deeltijd

17 aug
28 aug
Programma per opleidingKies een opleiding
Terug naar startOnline Open Avond

De Online Open Avond Deeltijd was op 3 juni. Wil je toch nog even rondkijken? Hier krijg je antwoord op al jouw vragen, of ze nu gaan over studiekosten, toelatingseisen, een werkplek of het type opleiding dat bij jouw leven past. Volg het liveblog, kijk in de FAQ of vraag het ons in de chat.

Programma

Programma: HAN EmploymentHulp bij het vinden van een werkplek

Programma:

  • Q&A HAN Employment Economie: 18:00 - 21:00
    + informatie over de 21+ toets Economie
  • Q&A HAN Employment Techniek: 18:00 - 21:00
     
  • Presentatie HAN Employment

Begin je met een Associate degree of bachelor in deeltijd of duaal? Vaak heb je een relevante werkplek nodig. HAN Employment helpt je graag op weg, bijvoorbeeld met een gratis sollicitatietraining of een banenmarkt.

StudiekeuzetestOmscholen, maar wat past bij mij?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je het roer omgooien en je omscholen naar de zorg, techniek of het onderwijs? Ontdek wat bij jou past en welk werk je echt leuk vindt. Doe de studiekeuzetest van Icares. Deze test geeft aan welke opleidingen goed bij jou passen.

Flyers & brochures deeltijd

Brochure: Aanmelden deeltijdstudies

Flyer: Kosten en financiering

Flyer: Studiebegeleiding bij de HAN

Flyer: Voordelen voor je werkgever

Wie gaat dat betalen?Studiekosten en financiële regelingen

Een deeltijd- of duale opleiding, cursus of training kost geld. Welk bedrag dat jaarlijks is, hangt af van het type opleiding en van jouw situatie. 

Start je met een Associate degree, bachelor- of master-opleiding? Dan betaal je collegegeld. Hoe hoog dit bedrag is, check je via de Collegegeldwijzer. Aan een post-hbo-opleiding, een cursus of een training hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Deze kosten variëren per opleiding.

Al nagedacht over hoe je je studie gaat betalen? Doe je dat zelf, betaalt je werkgever of maak je gebruik van een subsidie? Check de mogelijkheden en regelingen die er zijn. 

Waar vind ik het antwoord? FAQ

Wat je vraag ook is, de meeste antwoorden zijn een paar kliks van je verwijderd. In deze FAQ verwijzen we je naar de plek op onze website waar het antwoord op je vraag staat. Als er geen specifieke pagina is over 'jouw' onderwerp, staat het antwoord in de FAQ.

Van Ad naar bachelor of van bachelor naar masterMeteen (snel) doorstuderen

Wil jij na je Associate degree (Ad) doorstuderen voor je bachelor? Of ben je net klaar met je bachelor en wil je meteen gaan voor een master? De HAN heeft verschillende doorstroommogelijkheden. Je kunt dan een verkort traject volgen.

  • Bachelor: na een aantal Ad's van de HAN kun je in het 3e jaar instromen bij de bachelor die op jouw Ad aansluit. 
  • Master: stroom na je bachelor meteen door naar een masteropleiding bij de HAN. Deze masters noemen we doorstroommasters. Als je de juiste vooropleiding hebt, is een premaster niet nodig.

Online sfeer proevenDit is de campus in Arnhem

Online sfeer proevenZo ziet de campus in Nijmegen er uit

Online Adviesgesprek-weken deeltijd

Wil jij in september 2020 starten met een opleiding, maar twijfel je nog steeds? Je kunt je tijdens de Adviesgesprek-weken 17-28 augustus inschrijven voor de opleidingen waar jij graag passend advies over wil ontvangen.

Lex Burgers; durf campagnebeeld deeltijd. Breed