Online Open Avond Deeltijd 3 juni 2020

17 aug
28 aug
Programma per opleidingKies een opleiding
Algemeen programmaStudiebegeleiding, financiering en meer

De Online Open Avond Deeltijd was op 3 juni. Heb je de Open Avond gemist of ben jij er nog niet uit? Je kunt hier nog een kijkje nemen. De live onderdelen kun je helaas niet meer volgen, wel staan er nog interessante presentaties, video's of factsheets. Genoeg te zien!

Hoe werkt het?Jouw programma

Wil jij je verdiepen in een opleiding en kennismaken met de HAN? Stel je eigen programma samen!

 • Programma per opleiding
  Elke opleiding heeft een eigen programma. Je kunt bijvoorbeeld online voorlichtingen volgen, chatten met studenten en docenten en live Q&A volgen. Je gaat naar de opleidingspagina en ziet het aanbod per opleiding. Let op: aan sommige activiteiten zit een tijdstip verbonden.
   
 • Algemeen Programma
  Er is ook een algemeen programma. Daar kun je bijvoorbeeld terecht voor een studiekeuzetest, HAN Employment, omscholen en doorstuderen. Er is een veelgestelde vragen pagina. Maar ook kun je de HAN Campussen bekijken en de sfeer proeven.

Online Adviesgesprek-weken deeltijd

Wil jij in september 2020 starten met een opleiding, maar twijfel je nog steeds? Je kunt je tijdens de Adviesgesprek-weken 17-28 augustus inschrijven voor de opleidingen waar jij graag passend advies over wil ontvangen.

Aan de slag met Teams

Voorlichtingen, Q&A's, speeddates. Klinkt mooi, maar hoe werkt dat allemaal? Wat moet je doen en wie ziet en hoort jou eigenlijk? Dat lees je hier!

Hoe werkt Teams?

Ga je een voorlichting, chat, Q&A of speeddate via Teams volgen? Lees hier stap voor stap wat je dan moet doen.

Help! Problemen met Teams?

Waarschijnlijk ligt dat aan de software van je apparaat. Probeer een Windows update te doen of installeer de juiste drivers. Hieronder lees je hoe dat moet. Je kunt er ook voor kiezen om Teams te installeren, in plaats van de meeting via het web te bezoeken.

Meer hulp nodig?

Neem dan contact op met de HAN Servicedesk. Zo kun je ze bereiken:

Gelukkig worden de meeste voorlichtingen opgenomen. Mocht het helemaal misgaan, dan kun je de voorlichting waarschijnlijk achteraf nog terugkijken.

Klaar voor de klas? Loopbaancoaches denken mee bij Online Open Avond Deeltijd Educatie

Een passende opleiding kiezen begint met een grondige blik in de spiegel. Zeker als je het vak van leraar ambieert. Dat kan goed uitpakken, maar soms kun je toch beter een andere weg inslaan. Bij de Speeddates Loopbaancoaching op de Online Open Avond Deeltijd Educatie denken ze met je mee.

Open Avond locatie Arnhem

Praktische informatie

 • Event: Online Open Avond Deeltijd
 • Datum: woensdag 3 juni 2020
 • Tijd: van 18 tot 21 uur
 • Locatie: online

Wat heeft HAN Deeltijd jou te bieden?

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500