Techniek

Wordt het tijd voor wat anders? Verbreed of verdiep jouw technische kennis! Zie jij jezelf werken aan een auto op waterstof, een robot voor in de zorg of een ander product waar de wereld wat aan heeft? Met jouw technisch en ruimtelijk inzicht bedenk je samen met je team overal een oplossing voor.


Je kunt jouw passie voor techniek ook inzetten voor de bouw van een hypermodern viaduct of een duurzaam tiny house. Of het laboratorium induiken. Daar zijn technici hard nodig om alle data uit onderzoeken te verwerken. De vraag naar goed opgeleide technici is enorm! Ga jij helpen dat gat op te vullen?

Omscholen naar techniek?

Werken in de techniek is werken aan de toekomst. Aan jouw toekomst, want er is volop werk in deze branche. Ontdek hier welke omscholingstrajecten de HAN biedt en wat Engineering en Built Environment inhouden. En: hoe je van start kunt.

elektrotechniek elektro lab 3d printer wellplates

Voordelen technische deeltijdopleiding HAN

  • De kennis die wordt opgedaan tijdens de studie pas je direct toe in de praktijk
  • Je volgt flexibel onderwijs: je kies binnen bepaalde grenzen zelf in welke volgorde je modules volgt
  • Zelf je opleiding samenstellen zorgt voor een betere afstemming tussen vraag en aanbod, tussen opleiding en de werkgever
  • Jouw opleiding is een mix van online leren, inspirerende colleges, zelfstudie en leren op de werkplek
  • Je houdt er een professioneel netwerk aan over
  • Docenten beschikken over ruime praktijkervaring in hun vakgebied
  • HAN-lectoraten voeren toegepast onderzoek uit in samenwerking met het bedrijfsleven. De opgedane kennis vloeit terug in het werkveld en het onderwijs.

StudiekeuzetestOmscholen, maar wat past bij mij?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je het roer omgooien en je omscholen naar de zorg, techniek of het onderwijs? Ontdek wat bij jou past en welk werk je echt leuk vindt. Doe de studiekeuzetest van Icares. Deze test geeft aan welke opleidingen goed bij jou passen.

twee docenten vergaderen met laptop

HAN EmploymentHulp bij het vinden van een werkplek

Begin je met een associate degree of bachelor in deeltijd of duaal? Vaak heb je een relevante werkplek nodig. HAN Employment helpt je graag op weg, bijvoorbeeld met een gratis sollicitatietraining of een banenmarkt.

Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500