Recht & Bestuur

Jij bent niet op je mondje gevallen. Mooi, dat maakt jou de aangewezen persoon om die bedrijfsovername te leiden, die juridische vraag op te lossen of dat bestemmingsplan te verdedigen. Laat jou de boel maar lekker organiseren, jij zorgt wel dat het allemaal in goede banen loopt. Je weet anderen glashelder te vertellen waar ze recht op hebben of wat ze nodig hebben. Je hebt de gave om ze te overtuigen en op één lijn te krijgen. Wil jij altijd het beste uit mensen of organisaties halen? Duik dan in dit interessegebied.

associate degrees, Ferdinant en Damla in overleg, FEM HBO Rechten

Post-hbo, cursussen en trainingen

Wat gaat je studie kosten?

Start je met een associate degree, bachelor- of master-opleiding? Dan betaal je collegegeld. Hoe hoog dit bedrag is, check je via de Collegegeldwijzer. Aan een post-hbo-opleiding, een cursus of een training hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Deze kosten variëren per opleiding.

Detailfoto student maakt berekeningen
Studiekeuzetest
 

Omscholen, maar wat past bij mij?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je het roer omgooien en je omscholen naar de zorg, techniek of het onderwijs? Ontdek wat bij jou past en welk werk je echt leuk vindt. Doe de studiekeuzetest van Icares. Deze test geeft aan welke opleidingen goed bij jou passen.

twee docenten vergaderen met laptop
HAN Employment
 

Hulp bij het vinden van een werkplek

Begin je met een associate degree of bachelor in deeltijd of duaal? Vaak heb je een relevante werkplek nodig. HAN Employment helpt je graag op weg, bijvoorbeeld met een gratis sollicitatietraining of een banenmarkt.

Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300