Open Avond Deeltijd: Onderwijs en Opvoeding

Jij vindt het fascinerend om te zien hoe mensen zich ontwikkelen, of dat nu kinderen of volwassenen zijn. Nu het schoolbord en het krijtje verleden tijd zijn, heb je eindeloos veel mogelijkheden om hen daarin te ondersteunen. Laat kinderen de tijd van de Romeinen beleven met virual reality of jongeren peer-to-peer leren met studenten uit China. Leer ze kritisch denken en probleemoplossend werken. Dat bereidt ze voor op onze snel evoluerende samenleving. Of ben jij juist degene die de medewerkers van een bedrijf door een cultuurverandering coacht? Met jouw geduld, inlevingsvermogen en creativiteit maak jij het verschil.


Online Open Avond 3 juni

Wil jij je verdiepen in een opleiding en kennismaken met de HAN? Volg op 3 juni de online Open Avond! De online Open Avond verschilt per opleiding. Je kunt bijvoorbeeld online voorlichtingen volgen, chatten met studenten en docenten en live Q&A op Instagram volgen.

Omran Takie: durf campagne deeltijd

Omscholen naar onderwijs?

Het onderwijs heeft mensen nodig! Heb jij er altijd van gedroomd om voor de klas te staan, maar heb je nog geen ervaring? Bij de HAN kun je deze droom realiseren. Afhankelijk van jouw achtergrond en vooropleiding ga je lesgeven in het basisonderwijs, middelbaar onderwijs of beroepsonderwijs.

Kind steekt vinger op

Onderwijs en OpvoedingMeer weten?

Is leraar worden jouw ambitie? Vind je het leuk om voor de klas te staan en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Of wil je toekomstige professionals in zorg en welzijn leren begeleiden bij hun leerproces? Er is een groot tekort aan leraren in het basis- en voortgezet onderwijs. En ook in de zorg worden vacatures maar moeilijk opgevuld. In het vakgebied Onderwijs en Opvoeding vind je een breed scala aan lerarenopleidingen en doorgroeimogelijkheden. Je ontwikkelt je tot een gepassioneerde onderwijsprofessional met zeer goede baankansen.

Kind steekt vinger op

Praktische informatie

  • Event: Online Open Avond Deeltijd
  • Datum: woensdag 3 juni 2020
  • Tijd: 18.00 en 21.00 uur
  • Locatie: online

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500