Onderwijs & Opvoeding

Jij vindt het fascinerend om te zien hoe mensen zich ontwikkelen, of dat nu kinderen of volwassenen zijn. Nu het schoolbord en het krijtje verleden tijd zijn, heb je eindeloos veel mogelijkheden om hen daarin te ondersteunen en kritisch te leren denken. Laat kinderen de tijd van de Romeinen beleven met virual reality of jongeren peer-to-peer leren met studenten uit China. Of ben jij juist degene die de medewerkers van een bedrijf door een cultuurverandering coacht? Met jouw geduld, inlevingsvermogen en creativiteit maak jij het verschil.

Juf en kinderen met Ipad

Voor de klasOmscholen naar onderwijs?

Het onderwijs heeft mensen nodig! Heb jij er altijd van gedroomd om voor de klas te staan, maar heb je nog geen ervaring? Bij de HAN kun je deze droom realiseren. Afhankelijk van jouw achtergrond en vooropleiding ga je lesgeven in het basisonderwijs, middelbaar onderwijs of beroepsonderwijs.

Kind steekt vinger op

Onderwijs en OpvoedingMeer weten?

Is leraar worden jouw ambitie? Vind je het leuk om voor de klas te staan en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Of wil je toekomstige professionals in zorg en welzijn leren begeleiden bij hun leerproces? Er is een groot tekort aan leraren in het basis- en voortgezet onderwijs. En ook in de zorg worden vacatures maar moeilijk opgevuld. In het vakgebied Onderwijs & Opvoeding vind je een breed scala aan lerarenopleidingen en doorgroeimogelijkheden. Je ontwikkelt je tot een gepassioneerde onderwijsprofessional met zeer goede baankansen.

Kinderen in de klas met vinger omhoog

Prijskaartje verschiltWat gaat je studie kosten?

Start je met een associate degree, bachelor- of master-opleiding? Dan betaal je collegegeld. Hoe hoog dit bedrag is, check je via de Collegegeldwijzer. Aan een post-hbo-opleiding, een cursus of een training hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Deze kosten variëren per opleiding.

Detailfoto student maakt berekeningen

StudiekeuzetestOmscholen, maar wat past bij mij?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je het roer omgooien en je omscholen naar de zorg, techniek of het onderwijs? Ontdek wat bij jou past en welk werk je echt leuk vindt. Doe de studiekeuzetest van Icares. Deze test geeft aan welke opleidingen goed bij jou passen.

twee docenten vergaderen met laptop

HAN EmploymentHulp bij het vinden van een werkplek

Begin je met een associate degree of bachelor in deeltijd of duaal? Vaak heb je een relevante werkplek nodig. HAN Employment helpt je graag op weg, bijvoorbeeld met een gratis sollicitatietraining of een banenmarkt.

Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500