Gezondheid en Sport

Wat is gezond? Een kwestie van smaak, of baseer je je liever op onderzoeksresultaten? Jij wilt precies weten hoe het zit. Wat je ontdekt, deel je graag met anderen. Met je patiŽnten, die goede zorg willen. Met je cliŽnten, die gezonder willen leven. Of met je leerlingen, die iets met gezondheid willen doen. Het landschap van gezondheidszorg en sportsector is continu in ontwikkeling. Als professional moet je voortdurend inspelen op de actualiteit. Daarnaast ben je misschien toe aan een impuls in je carriŤre.

Student met infuus

Omscholen in de zorg?

Het landschap van Gezondheid en Sport is continu in ontwikkeling. Als professional moet je voortdurend inspelen op de actualiteit. Daarnaast ben je misschien toe aan een impuls in je carriŤre.†Een baan in zorg en welzijn kies je niet zomaar. Voor de meesten is het een missie. Soms ontdek je pas op latere leeftijd dat de zorg jouw passie is. Geldt dit ook voor jou? Dan heeft de HAN verschillende omscholingstrajecten in zorg en welzijn.

Student met injectiespuit

Wat gaat je studie kosten?

Start je met een Associate degree, bachelor- of master-opleiding? Dan betaal je collegegeld. Hoe hoog dit bedrag is, check je via de Collegegeldwijzer. Aan een post-hbo-opleiding, een cursus of een training hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Deze kosten variŽren per opleiding.

Detailfoto student maakt berekeningen

Studiekeuzetest:†Omscholen, maar wat past bij mij?

Toe aan een nieuwe uitdaging?†Wil je†het roer omgooien en je omscholen naar†de zorg, techniek of het onderwijs? Ontdek wat bij jou past en welk werk je†echt leuk vindt. Doe de studiekeuzetest van Icares. Deze test geeft aan welke opleidingen goed bij jou passen.

twee docenten vergaderen met laptop

HAN Employment:†Hulp bij het vinden van een werkplek

Begin je met een Associate degree of bachelor in deeltijd of duaal? Vaak heb je een relevante werkplek nodig.†HAN Employment helpt je graag op weg, bijvoorbeeld met een gratis sollicitatietraining of een banenmarkt.

Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500