Open Avond Deeltijd: Gezondheid en Sport

Wat is gezond? Een kwestie van smaak, of baseer je je liever op onderzoeksresultaten? Jij wilt precies weten hoe het zit. Wat je ontdekt, deel je graag met anderen. Met je patiënten, die goede zorg willen. Met je cliënten, die gezonder willen leven. Of met je leerlingen, die iets met gezondheid willen doen. Het landschap van gezondheidszorg en sportsector is continu in ontwikkeling. Als professional moet je voortdurend inspelen op de actualiteit. Daarnaast ben je misschien toe aan een impuls in je carrière.


Online Open Avond 3 juni

Wil jij je verdiepen in een opleiding en kennismaken met de HAN? Volg op 3 juni de online Open Avond! De online Open Avond verschilt per opleiding. Je kunt bijvoorbeeld online voorlichtingen volgen, chatten met studenten en docenten en live Q&A op Instagram volgen.

Omran Takie: durf campagne deeltijd

GezondheidSport

klimmen op klimwand

Omscholen in de zorg?

Het landschap van Gezondheid en Sport is continu in ontwikkeling. Als professional moet je voortdurend inspelen op de actualiteit. Daarnaast ben je misschien toe aan een impuls in je carrière. Een baan in zorg en welzijn kies je niet zomaar. Voor de meesten is het een missie. Soms ontdek je pas op latere leeftijd dat de zorg jouw passie is. Geldt dit ook voor jou? Dan heeft de HAN verschillende omscholingstrajecten in zorg en welzijn.

klimmen op klimwand

Online Open Avond Praktische informatie

  • Event: Online Open Avond
  • Datum: woensdag 3 juni 2020
  • Tijd: 18.00 en 21.00 uur
  • Locatie: online

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500