Open Avond Deeltijd: Exact en informatica

Vind jij het ook zo interessant hoe slimme ICT-toepassingen jouw leven en dat van anderen kunnen verbeteren? Duik in de wereld van computers en software. Jij weet straks hoe je een gebruiksvriendelijke website ontwikkelt. Of hoe je een slimme toepassing verzint om voedsel te verbeteren, vervuilde grond te reinigen of medicijnen te ontwikkelen. Misschien ontwerp je liever een intelligente database om bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Of maak je een robot zo slim dat hij zijn eigen fouten corrigeert. De technologische ontwikkeling gaat razendsnel, wie weet welke baanbrekende digitale snufjes jij over 10 jaar ontwikkelt!


Online Open Avond 3 juni

Wil jij je verdiepen in een opleiding en kennismaken met de HAN? Volg op 3 juni de online Open Avond! De online Open Avond verschilt per opleiding. Je kunt bijvoorbeeld online voorlichtingen volgen, chatten met studenten en docenten en live Q&A op Instagram volgen.

Omran Takie: durf campagne deeltijd

Omscholen naar ICT en media?

Studeren vraagt veel van je. Maar kijk naar wat het je oplevert! Werkgevers staan straks te springen om jou. Laat je omscholen naar ICT en media. Start met een deeltijd-bacheloropleiding of kies voor het omscholingstraject Make IT Work.

hbo-ict bim project model

Online Open Avond Praktische informatie

  • Event: online Open Avond Deeltijd
  • Datum: woensdag 3 juni 2020
  • Tijd: 18.00 en 21.00 uur
  • Locatie: online

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500