Exact & informatica

Vind jij het ook zo interessant hoe slimme ICT-toepassingen jouw leven en dat van anderen kunnen verbeteren? Duik in de wereld van computers en software.

communication and multimedia design samenwerken testlab

Jij weet straks hoe je een gebruiksvriendelijke website ontwikkelt. Of hoe je een slimme toepassing verzint om voedsel te verbeteren, vervuilde grond te reinigen of medicijnen te ontwikkelen. Misschien ontwerp je liever een intelligente database om bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Of maak je een robot zo slim dat hij zijn eigen fouten corrigeert. De technologische ontwikkeling gaat razendsnel, wie weet welke baanbrekende digitale snufjes jij over 10 jaar ontwikkelt!

Omscholen naar ICT en media?

Studeren vraagt veel van je. Maar kijk naar wat het je oplevert! Werkgevers staan straks te springen om jou. Laat je omscholen naar ICT en media. Start met een deeltijd-bacheloropleiding of kies voor het omscholingstraject Make IT Work.

hbo-ict bim project model

Wat gaat je studie kosten?

Start je met een associate degree, bachelor- of master-opleiding? Dan betaal je collegegeld. Hoe hoog dit bedrag is, check je via de Collegegeldwijzer. Aan een post-hbo-opleiding, een cursus of een training hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Deze kosten variëren per opleiding.

Detailfoto student maakt berekeningen

StudiekeuzetestOmscholen, maar wat past bij mij?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je het roer omgooien en je omscholen naar de zorg, techniek of het onderwijs? Ontdek wat bij jou past en welk werk je echt leuk vindt. Doe de studiekeuzetest van Icares. Deze test geeft aan welke opleidingen goed bij jou passen.

twee docenten vergaderen met laptop

HAN EmploymentHulp bij het vinden van een werkplek

Begin je met een associate degree of bachelor in deeltijd of duaal? Vaak heb je een relevante werkplek nodig. HAN Employment helpt je graag op weg, bijvoorbeeld met een gratis sollicitatietraining of een banenmarkt.

Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500