Economie & Bedrijf: kom langs!

Wil jij doorstuderen of omscholen op bedrijfskundig, commercieel of financieel gebied? Kies voor een deeltijdopleiding en combineer zo jouw studie tegelijkertijd met een baan. Goed nieuws: het arbeidsmarktperspectief in de economische branche is erg goed!

Overleg in de hal

Open Avond

  • Datum: woensdag 8 maart.
  • Tijd: 18.00 tot 21.00 uur (online start om 17.00 uur). 
  • Locatie: De HAN-campus in Arnhem en Nijmegen.

Programma & Activiteiten

Heb je interesse om een deeltijd bachelor, associate-degree, post-hbo of cursus te starten en wil je weten welke opleiding bij je past? Of ben je je al aan het oriënteren en wil je meer weten over de opleiding die je op het oog hebt? Bezoek dan onze Open Avond op 1 juni 2022! Kom alles te weten over onze opleidingen, toelating, inschrijving, financiering en over studeren in deeltijd in het algemeen. Er is volop ruimte om vragen te stellen aan onze docenten en studenten. Zij delen graag hun verhalen, tips en ervaringen met je. Bekijk onze campussen en proef de sfeer.  

33969 koffiecorner, Overleg, samenwerken, koffie, corner, gesprek, finance, economie
draw-cta-title
Aanbod Economie & Bedrijf 

Masters

Studiekeuzetest
 

Omscholen, maar wat past bij mij?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je het roer omgooien en je omscholen naar de zorg, techniek of het onderwijs? Ontdek wat bij jou past en welk werk je echt leuk vindt. Doe de studiekeuzetest van Icares. Deze test geeft aan welke opleidingen goed bij jou passen.

twee docenten vergaderen met laptop
HAN Employment
 

Hulp bij het vinden van een werkplek

Begin je met een associate degree of bachelor in deeltijd of duaal? Vaak heb je een relevante werkplek nodig. HAN Employment helpt je graag op weg, bijvoorbeeld met een gratis sollicitatietraining, door je in contact te brengen met werkgevers, of een banenmarkt.

Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300