Intro programma Social Work Euregio

De leukste start van jouw opleiding komt er aan. Namelijk de introductie! In de week van 24 augustus start de online introductie van Social Work Euregio. Een gezellige week waarin je veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Ben jij erbij? Lees hier wat jou te wachten staat.

Back to the future Thema tijdmachine

Dit jaar vindt de introductie anders plaats dan wij gewend zijn. Dat neemt niet weg dat wij alles op alles zetten om er wederom een spektakel van te maken. Dit jaar is het thema: 'De tijdmachine'. Deze tijdmachine vind je op meerdere Social media kanalen terug. Ga je mee op zoek met ons?

Top secret Het programma

Ook dit jaar maak je kennis met jouw stamgroep, docent(en), ouderejaars studenten en de studievereniging Swere (www.swere.nl). 

We organiseren dit jaar twee superleuke activiteiten! Namelijk een pubquiz en een escaperoom. Je zal op twee momenten in de week van 24 augustus worden ingepland om samen met je stamgroep deze toffe activiteiten te gaan doen! De activiteiten zijn aan het einde van de middag en/of in de avond. Een biertje of drankje doen met jouw groep zal zeker niet ontbreken. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Een week voor de introductie ontvang je via de mail informatie over de tijden waarop jij mee kan doen met de activiteiten en een link naar de online omgeving. Hou in de tussentijd je brievenbus in de gaten, want er komt iets leuks jullie kant op! 

Nieuwsgierig? 
Volg ons op Instagram!

We wensen je een fijne zomervakantie en tot ziens in augustus!
 
Groetjes,
De introcommissie Social Work

Meer informatie

 • Hoe zien we elkaar online?

  Tijdens de online activiteiten maken we gebruik van Microsoft Teams. Uitleg over het gebruik van deze app, lees je in deze instructie Microsoft Teams.
 • Heb je al een HANaccount?

  Met je HANaccount krijg je toegang tot al onze digitale voorzieningen. Je logt ermee in op Insite en OnderwijsOnline, dat zijn de online omgevingen van de HAN. Hier vind je alle info en applicaties die je nodig hebt voor je studie.
 • Mentoren

  Tijdens deze activiteiten zal je samen met jouw klas begeleid worden door ouderejaars studenten (mentoren). Samen met het enthousiaste organisatieteam zorgen zij voor spetterende activiteiten.
 • Contact en Kosten

  Wil je meer weten over jouw introductie? Neem contact op met info.socialwork@han.nl. Aan de intro zitten geen kosten verbonden. 

Bekijk de videoNeem een kijkje op de campus Nijmegen

NijmegenLeer de stad kennen