Intro programma Facility Management

Op maandag 24 augustus begint jouw introductie! Een gezellige en nuttige week waarin je heel veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Ben jij erbij? Hieronder een persoonlijk welkom, het programma van de intro en onderaan staat belangrijke informatie voor de start van jouw o

Namens Sanna en TeunWelkom bij de HAN

De introductie verloopt deels online maar we hebben ook verrassende offline activiteiten voor jullie klaar staan! Dit alles wordt georganiseerd door de Studievereniging SV FAST en de opleiding Facility Management! Een gezellige, maar ook informatieve week waarbij je met diverse activiteiten heel veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Zorg dat je erbij bent! 

Contact met ouderejaars

We kunnen ons voorstellen dat je naast de informatie op deze website nog allerlei vragen hebt over je nieuwe studie, de school, de stad, de studievereniging, je lesweek en meer. We bieden je daarom de mogelijkheid om al voor en tijdens de zomer in contact te komen met een ouderejaarsstudent. Zij staan voor je klaar voor vragen of gewoon een leuk gesprekje. Vind je dit prettig? Meld je dan aan vóór 10 juli door een mail te sturen naar Introductiecommissie@svfast.nl. Zij zorgen er dan voor dat er contact met je wordt opgenomen.

Belangrijke informatie

Om de eerste lesweken goed van start te gaan vind je onderaan deze pagina belangrijke documenten ter voorbereiding op je studie.

Het programma van dag tot dag

Volg ons online

Samen met het enthousiaste organisatieteam zorgen zij voor een onvergetelijke introductie.

Nieuwsgierig?

Volg ons vast op Instagram SV FAST

en op  Instagram AcademieDiedenoort (HAN Facility Management)

We wensen je een fijne zomervakantie en tot ziens in augustus!

Meer informatie

  • Kosten

    Aan de intro zijn geen kosten verbonden. 
  • Contact

    Wil je meer weten over jouw introductie? De contactpersoon van jouw opleiding is Brigitte Nijsen. Stuur eventueel een mailtje via Propedeuse.IBR@han.nl.

Maak kennis met de studieverenigingFAST van Facility Management

Studenten vertellen over de studievereniging en verwelkomen je bij de opleiding.

Neem een kijkje in het gebouwCampus Nijmegen