Wat leuk dat je in Nijmegen komt studeren! Tijdens de (online) intro van de HAN kom je meer te weten over je studiegenoten, je opleiding, de HAN en de stad. De intro is van 24 t/m 28 augustus. Het kan zijn dat jouw opleiding in het begin van het studiejaar nog extra intro-activiteiten organiseert.

Het programma

De opleidingen van de HAN hebben hun best gedaan om een leuk en gevarieerd programma samen te stellen. 

studie- en studentverenigingen

Het bruist in Nijmegen van de activiteiten speciaal voor studenten. Er zijn allerlei studie- en studentverenigingen actief. En dan zijn er ook nog speciale studentensportverenigingen. Welke zijn er allemaal en wat is het verschil? Lees snel verder.

Nijmegen Acties en oproepen

Kijk ook eens op:

HAN campus Nijmegen

Waar kom je straks eigenlijk terecht? Nijmegen heeft een campus met prachtige moderne gebouwen op loopafstand van station Heyendaal. En binnen een paar minuten fietsen sta je in het bos.

Nijmegen | de stad

De sfeer in Nijmegen is relaxed. En omdat Nijmegen ook een universiteit heeft, voelt het als een echte studentenstad. Zeker in Nijmegen-Oost, waar veel oud-studenten blijven hangen en zich settelen.

SAM | Journalistiek medium HAN

SAM doet verslag van alles wat er op de HAN gebeurt en praat met mensen die op 1 of andere manier bij de HAN zijn betrokken: studenten, medewerkers, onderzoekers en afgestudeerde HAN’ers in het werkveld. Ook tijdens de intro natuurlijk!

Tips van Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen heeft een handige pagina vol tips voor (nieuwe) studenten. Over het stallen van je fiets of het doorgeven van een verhuizing bijvoorbeeld. Maar je leest er ook wat er allemaal te doen is in en om de stad.