Ga jij een opleiding volgen in Nijmegen? Tijdens de online intro leer je je studiegenoten kennen en ontdek je alles over de HAN, je opleiding en de campus. En natuurlijk over jouw studentenstad Nijmegen! De intro van 2020 is in de week van 24 t/m 28 augustus.

Binnenkort vind je hier het programma

De opleidingen van de HAN werken hard aan het programma van hun (online) intro van 2020. In juli komt het programma van jouw opleiding online.

Kijk ook eens op:

HAN campus Nijmegen

Waar kom je straks eigenlijk terecht? Nijmegen heeft een campus met prachtige moderne gebouwen op loopafstand van station Heyendaal. En binnen een paar minuten fietsen sta je in het bos.

Nijmegen | de stad

De sfeer in Nijmegen is relaxed. En omdat Nijmegen ook een universiteit heeft, voelt het als een echte studentenstad. Zeker in Nijmegen-Oost, waar veel oud-studenten blijven hangen en zich settelen.

Tips van Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen heeft een handige pagina vol tips voor (nieuwe) studenten. Over het stallen van je fiets of het doorgeven van een verhuizing bijvoorbeeld. Maar je leest er ook wat er allemaal te doen is in en om de stad.