Introductie 2020

Tijdens de introductie kom je een heleboel te weten over de HAN en je opleiding, maar het is vooral een moment om je medestudenten te leren kennen. Let's make some new friends! De HAN intro is dit jaar van 24 t/m 28 augustus 2020.

2020 Gaat de HAN intro dit jaar door?

Ja, de intro gaat door! We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je te laten zien wat de HAN allemaal te bieden heeft. Juist in deze verwarrende tijden vinden we het heel belangrijk om jouw 1e studiejaar samen af te trappen.

Maar, natuurlijk is er een maar. In verband met de coronamaatregelen is de HAN intro dit jaar helemaal online. Dat is even wennen, maar we gaan er samen het beste van maken! De opleidingen en studieverenigingen werken nu nog hard aan het programma. Binnenkort hierover meer. Stay tuned!

In EnglishIntro for international students

Are you an international student, starting your study at HAN University in september 2020? Welcome! Read all about your online introduction on the international intro page.
studeren

Wat staat er op het programma?

Nog even geduld: de opleidingen zijn hard aan het werk om het programma voor de introductieweek van 2020 samen te stellen. In juli komt het programma van jouw opleiding online.

studeren

ontmoetenLeer je medestudenten kennen

De intro is de kickoff van jouw studie, je leert meteen heel veel mensen kennen! Maar er zijn nog veel meer manieren om in contact te komen met andere studenten. Check wat je in Arnhem en Nijmegen allemaal kunt ondernemen met je medestudenten.

studeren

Zon, bier en bellenblaasAftermovie Intro 2019 (Arnhem)

Belangrijke info

AVG

We laten graag iedereen zien hoe gezellig onze intro is. Doe jij mee aan de HAN Intro dan geef je ons toestemming om foto's en video's waarop jij staat te publiceren op onze online en offline media. Bezwaar? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of via de mail aan hanintro@han.nl.

studeren

Algemene voorwaarden

We stellen een aantal algemene voorwaarden tijdens de HAN Introductieweek. Zo is het belangrijk dat je bijzondere medische omstandigheden van te voren meldt. En uiteraard is het gebruik, bezit en verhandelen van drugs niet toegestaan. Meer weten? Lees alle voorwaarden even door.

studeren

Contact Stel je vraag