Intro programma Automotive

Op dinsdag 25 of donderdag 27 augustus begint je online introductie van Automotive. Een dag waarin je heel veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Al op 6 augustus is de eerste kennismaking! Ben jij erbij? Hier lees je wat jou te wachten staat.

Maak kennis!Studenten vertellen over je studievereniging Amoras

Donderdag 6 augustus: online activiteiten dag!

Zet je vakantie even op stop! Op donderdag 6 augustus heeft studievereniging Amoras een dag georganiseerd waarbij je van harte aanwezig kan en mag zijn! Amoras heeft namelijk zijn eigen Discord server opgericht! Daarmee brengt de studievereniging haar gezelligheid ook bij jou in huis.

Hoe?

In de Discord server worden de hele dag evenementen georganiseerd waar jij vanuit je bureaustoel aan kan meedoen. Kom je voor de gezelligheid of heb je alleen maar wat vragen? Ook dan ben je natuurlijk welkom!

Voor verdere vragen over Amoras kan je mailen naar info@ svamoras.nl.
Vragen over de activiteit? Mail naar: activiteitencommissie@ svamoras.nl.

Mocht je op 6 augustus verhinderd zijn, laat het ook weten aan Amoras. Bij veel interesse plannen zij gewoon een 2e dag in! 

Wat mag je nog meer verwachten?

Tijdens de online introductie van Automotive leer je kennismaken met je klasgenoten, de docenten, je studieloopbegeleider en andere belangrijke personen. Je gaat ook een Automotive quiz spelen, maakt kennis met je projectgroepleden, je mentor en ouderejaars studenten! De klassenindeling wordt op donderdag 20 augustus bekendgemaakt via de mail.

Tijdens de introductieweek (24 t/m 28 augustus) kun je nog een verzoek doen als je in een andere klas wilt. Daarna is dat niet meer mogelijk.

Dinsdag 25 augustus (klas A t/m E)

Deze dag is voor studenten die ingedeeld zijn in klas A t/m E. Op 20 augustus ontvang je van de opleiding meer informatie en hoor je ook in welke klas je bent ingedeeld.

10:00 uur

 • Kennismaken en praktische informatie voor de start van het schooljaar met je klas en je mentor via Teams

11:30 uur

 • Automotive quiz

Woensdag 26 augustus

Kennismaking met leden van je projectgroep, je mentor en ouderejaars studenten op school, HAN Campus aan de Ruitenberglaan 29 (uitnodiging met tijdstip volgt via een persoonlijke mail!).

Donderdag 27 augustus (klas F t/m I)

Deze dag is met name voor de internationale studenten die ingedeeld zijn in klas F t/m I. Op 20 augustus ontvang je van de opleiding meer informatie en hoor je ook in welke klas je bent ingedeeld.

10:00 uur

 • Kennismaken en praktische informatie voor de start van het schooljaar met je klas en je mentor via Teams

11:30 uur

 • Automotive quiz

Van wie krijg je straks les?Het propedeuse docententeam stelt zich aan je voor!

Maandag 31 augustus

Een hartelijk welkom namens je studievereniging Amoras via Microsoft Teams. Het tijdstip hiervan zal in je rooster komen, hou dit dus in de gaten! Tijdens dit praatje wordt ook een erg leuk spel (Crazy 88) worden toegelicht.

Dinsdag 1 september

 • 20:00 uur - Gastspreker

Een livestream van een inspirerende gastspreker (in het Nederlands). Wie dit zal verzorgen houden we nog even geheim!

Donderdag 3 september

 • 20:00 uur - Pubquiz

Via Kahoot doe je mee aan een Pubquiz!

Vrijdag 4 september

 • 14:00 uur - Afsluiting en prijsuitreiking

Afsluiting en prijsuitreiking voor het leerteam dat de meeste punten heeft verzameld tijdens de Crazy 88 en de Pubquiz.

Meer informatie

 • Kosten

  Aan de intro van Automotive zijn geen kosten verbonden, omdat we voor online activiteiten hebben gekozen.
 • Aanmelden

  Als nieuwe student hoef je je niet aan te melden voor deze introweek. Wij gaan er vanuit dat je er bent!
 • Verhinderd?

  Dat vinden we jammer! Maar laat het ons wel zo spoedig mogelijk weten, door een e-mail te sturen naar: intro.automotive@han.nl.
 • Contact

  Wil je meer weten over jouw introductie? Voor deze intro hebben we geen specifieke contactpersoon, maar mentoren zullen de vragen beantwoorden die binnenkomen op een telefoonnummer dat nu nog niet bekend is. Je mag ook mailen: intro.automotive@han.nl.

Studieboeken en laptop

Maak een flitsende start!

Meer lezen over de campus, op kamers, studiematerialen, persoonlijke begeleiding en activiteiten naast je studie? Lees welke praktische zaken je nog moet uitzoeken en hoe je in contact komt met medestudenten. Plus: waar je straks terecht komt en hoe de HAN jou helpt als je ergens tegenaan loopt. Zo trap je het jaar meteen goed af, ook in deze tijd!

Studeren in coronatijd

Door de corona-maatregelen ziet de start van jouw 1e studiejaar er net even anders uit dan normaal. Je volgt bijvoorbeeld vaker lessen vanuit huis, omdat er maar een beperkt aantal studenten op de HAN mag zijn. Als 1e-jaars student krijg jij wel voorrang om zoveel mogelijk lessen te volgen op de HAN Campus. Zo kunnen we elkaar leren kennen. Lukt dat niet, dan doen we er alles aan om het online zo goed mogelijk te regelen.

In het eerste lesblok (sept. t/m nov.) vindt een kwart van de lessen plaats op school. Deze lessen bestaan uit practica, het project, groepswerk en is er tijd om elkaar en je studieloopbaanbegeleider te leren kennen. De overige lessen worden online aangeboden via Microsoft Teams, die je thuis dient te volgen. Hopelijk kunnen we snel toewerken tot meer activiteiten op school, zodra de regels versoepeld worden. Voor vragen kun je terecht bij: selma.vanloon@han.nl.