Wat leuk dat je in Arnhem komt studeren! Tijdens de (online) intro van de HAN kom je meer te weten over je studiegenoten, je opleiding, de HAN en de stad. De intro is van 24 t/m 28 augustus. Het kan zijn dat jouw opleiding in het begin van het studiejaar nog extra intro-activiteiten organiseert.

Het programma

De opleidingen van de HAN hebben hun best gedaan om een leuk en gevarieerd programma samen te stellen. 

studie- en studentverenigingen

Het bruist in Arnhem van de activiteiten speciaal voor studenten. Er zijn allerlei studie- en studentverenigingen actief. Welke zijn er allemaal en wat is het verschil? Lees snel verder.

Arnhem Acties en oproepen

Kijk ook eens op:

HAN campus Arnhem

Waar kom je straks eigenlijk terecht? Op de gezellige HAN-campus aan de Ruitenberglaan studeer je tussen de bomen. Vanuit station Presikhaaf ben je er zo. Hier kun je alvast digitaal sfeer proeven.

Arnhem | De stad

Arnhem staat bekend als creatieve stad. Dat zie je overal terug, maar vooral in de wijken Klarendal en Spijkerkwartier: omgetoverd van achterstandswijken tot gezellige buurten met leuke huizen en fijne restaurantjes.

SAM | Journalistiek medium HAN

SAM doet verslag van alles wat er op de HAN gebeurt en praat met mensen die op 1 of andere manier bij de HAN zijn betrokken: studenten, medewerkers, onderzoekers en afgestudeerde HAN’ers in het werkveld. Ook tijdens de intro natuurlijk!

Still video SAM Guus

Arnhem Studiestad

Check ook zeker even dé website voor de Arnhemse student. Daar lees je alles over sporten, wonen, uitgaan, studeren en meer in Arnhem.

Still video SAM Guus