Introductie 2020

Tijdens de introductie kom je een heleboel te weten over de HAN en je opleiding, maar het is vooral een moment om je medestudenten te leren kennen. Let's make some new friends!

2020 Gaat de HAN intro dit jaar door?

Ja, de intro gaat door! We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je te laten zien wat de HAN allemaal te bieden heeft. Juist in deze verwarrende tijden vinden we het heel belangrijk om jouw 1e studiejaar samen af te trappen.

Maar, natuurlijk is er een maar. In verband met de coronacrisis zal de HAN intro er dit jaar wel anders uitzien en op een ander moment plaatsvinden. Hoe, waar en wanneer? Dat zijn we nu aan het bedenken. Wellicht doe je sommige onderdelen bijvoorbeeld online. De opleidingen en studieverenigingen werken hard aan een programma. In juni vind je op deze pagina meer informatie. Stay tuned!

Zon, bier en bellenblaasAftermovie Intro 2019 (Arnhem)

Wat staat er op het programma?

Nog even geduld: de opleidingen zijn hard aan het werk om het programma voor de introductieweek van 2020 samen te stellen. In juni wordt daar meer over bekend, dan lees je het hier!

SponsoringInformatie voor bedrijven

We willen onze studenten een compleet beeld geven van hun nieuwe studentenleven en alle mogelijkheden die Arnhem en Nijmegen te bieden hebben. Jouw organisatie mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Wil je jouw naamsbekendheid een boost te geven onder dit jonge en dynamische publiek? Houdt deze site in de gaten, binnenkort vind je hier meer info!

Belangrijke info

AVG

We laten graag iedereen zien hoe gezellig onze intro is. Doe jij mee aan de HAN Intro dan geef je ons toestemming om foto's en video's waarop jij staat te publiceren op onze online en offline media. Bezwaar? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of via de mail aan hanintro@han.nl.

Algemene voorwaarden

We stellen een aantal algemene voorwaarden tijdens de HAN Introductieweek. Zo is het belangrijk dat je bijzondere medische omstandigheden van te voren meldt. En uiteraard is het gebruik, bezit en verhandelen van drugs niet toegestaan. Meer weten? Lees alle voorwaarden even door.

Meldpunt alcohol, drugs en intimidatie

Zie je iets vervelends gebeuren of maak je zelf iets naars mee dat je wilt doorgeven? Lees hier hoe je daar (anoniem) melding van maakt. Ook zetten we het protocol en de huisregels over alcoholgebruik nog even voor je op een rijtje.

Contact Heb je vragen over...