Introductie HAN

Intro Communicatie Krullenbol

Tijdens de introductie kom je een heleboel te weten over de HAN en je opleiding, maar het is vooral een moment om je medestudenten te leren kennen. Let's make some new friends! De HAN intro van 2020 was in augustus. Binnenkort vind je hier meer info over de intro van 2021.

2021Wat staat er op het programma?

Hoe de HAN intro van 2021 eruit komt te zien, weten we nu nog niet. In augustus 2020 was de intro helemaal online. Als we meer weten over de intro van 2021, lees je dat hier!

Groep studenten buiten met gitaar

In EnglishIntro for international students

Are you an international student, starting your study at HAN University in september? Welcome! Read all about your online introduction on the international intro page.
studeren

FAQ Veelgestelde vragen over de HAN intro

Maak een flitsende start

Ontdek waar je terecht komt

Wat weet jij van de stad waar je gaat studeren? Misschien ga je er zelfs wel op kamers, een studentenleven opbouwen. En de campus, wat is daar allemaal te beleven? Je leest het hier!

Meiden lachen aan tafel met planten jong eerstejaars

Leer je medestudenten kennen

Je studie bestaat niet alleen uit colleges en boeken, je gaat ook heel veel nieuwe mensen leren kennen! Dat begint al bij de intro en in je klas. Maar er zijn nog veel meer manieren om in contact te komen met andere studenten. Let's make some new friends!

Zo maak je van je studie een succes

Natuurlijk doe jij je best om van je studie een succes te maken. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Een training of cursus bijvoorbeeld, of gewoon een goed gesprek. Wij denken met je mee. Hier lees je wat er bij de HAN mogelijk is en bij wie je aan de bel trekt.

Voortgangsgesprek twee dames tegenover elkaar, FEM Employment

Regel praktische zaken

Je wilt je studiejaar goede aftrappen. Dan heb je wel het een en ander nodig. Heb jij al een HANaccount aangemaakt? Boeken besteld, laptop gekocht? Hier lees je welke praktische zaken je echt nog even moet regelen. Afvinken maar!

Twee studenten buiten voor R31 met laptop

corona Studeren in coronatijd, hoe gaat dat?

Wat een gekke tijd om met je studie te starten hè? Gelukkig kun je wel wat lessen op de campus volgen. Maar je gaat ook deels thuis studeren en colleges op afstand volgen. Help, hoe werkt dat allemaal? En hoe zit het met de regels op de campus? Dat en meer vertellen we je op deze pagina. Zo weet jij waar je aan toe bent.

student peinzend, FEM Finance Tax and Advice

Ontdek het journalistieke medium van de HANKen je SAM al?

SAM doet verslag van alles wat er op de HAN gebeurt en praat met mensen die op 1 of andere manier bij de HAN zijn betrokken: studenten, medewerkers, onderzoekers en afgestudeerde HAN’ers in het werkveld. Ook tijdens de intro natuurlijk!

Volg SAM tijdens de intro

Medium

Hier lees je alle artikelen en blogs van SAM.

Facebook

Blijf up to date via de Facebook pagina van SAM.

Instragram

Kijk mee met SAM via Instagram.

Belangrijke info

AVG

We laten graag iedereen zien hoe gezellig onze intro is. Doe jij mee aan de HAN Intro dan geef je ons toestemming om foto's en video's waarop jij staat te publiceren op onze online en offline media. Bezwaar? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of via de mail aan hanintro@han.nl.

Algemene voorwaarden

We stellen een aantal algemene voorwaarden tijdens de HAN Introductieweek. Zo is het belangrijk dat je bijzondere medische omstandigheden van te voren meldt. En uiteraard is het gebruik, bezit en verhandelen van drugs niet toegestaan. Meer weten? Lees alle voorwaarden even door.

docent wijst met pen naar papier

Zon, bier en bellenblaasAftermovie Intro 2019 (Arnhem)

Contact Stel je vraag