BijNa lezingen Logopedie

logopedie betrokken student docent

BijNa lezingen Logopedie

Laat je inspireren. Studiejaar 2022-2023 biedt een mooie scholingscyclus. Elke twee maanden is er een interessante lezing voor logopedisten, studenten, docenten, lectoren en andere geïnteresseerden uit de regio.

Bijna lezingen 2022-2023

De BijNa lezingen vinden plaats in de avond van 19.00-21.30 uur op locatie Kapittelweg 33 in Nijmegen, lokaal B3.01 en B3.02. 

  • 19.00 - 19.30 uur:  ontvangst en gelegenheid om te netwerken
  • 19.30 - 21.30 uur:  lezing

Thema's 2022-2023

Kosten en aanmelding

Per lezing wordt een bijdrage van € 15,00 gevraagd. De betaling en aanmelding verloopt via de webshop van de HAN. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er deze cyclus geen accreditatie aangevraagd. 

Wil je opgenomen worden op de mailinglijst van BijNa en een uitnodiging ontvangen van volgende lezingen? Klik dan hier om direct een mail te sturen naar de commissie Alumni/BijNa. Vermeld in het onderwerp ‘opname op mailinglijst’.

Ben je afgestudeerd aan de HAN en wil je lid worden van de alumnivereniging, klik dan hier om direct een mail te sturen. Vermeld in het onderwerp ‘verzoek lidmaatschap alumni’ en vermeld in je mail je naam, de naam van de praktijk of naam werkgever.

Wil je je afmelden voor de mailinglijst, stuur dan een e-mail naar alumnibijna3.0@outlook.com

AfgestudeerdAlumnidag (meer informatie volgt)

Save the date!

Yes, op zaterdag 28 oktober 2023 zal de volgende Alumnidag plaatsvinden! 

logopedie talentvol student docent BITE

Netwerken

Het uitgangspunt tijdens de BijNa lezingen is dat contacten gelegd, onderhouden en verstevigd worden tussen werkzame logopedisten uit diverse settingen, docenten en studenten van de opleiding Logopedie. De ruime pauze met koffie en thee is tevens een gelegenheid om te netwerken.

 

Foto met drie geschiedenis docenten

Informatief netwerken tijdens een gezellige avond betekent informatie halen, geven en met een goed gevoel naar huis gaan.

Bereikbaarheid

Kapittelweg 33
Lokaal: D2.03 (of  B3.01 / B3.02)

Parkeren is gratis: neem de inrit naar de parkeerplaats tussen de Kapittelweg 33 en 35 komend vanaf de Heijendaalseweg (vanuit de andere richting is dit niet mogelijk!). Sla onderaan de inrit linksaf. Bij de slagboom kun je (indien nodig) via de intercom melden dat je voor de BijNa 3.0 lezing van de Logopedie komt.

Meer informatie over de bereikbaarheid van de HAN.

Kapittelweg 33

Snel antwoord

Vragen over een post-hbo training, cursus of opleiding?
We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 - 351 1030