BijNa lezingen Logopedie

logopedie betrokken student docent

Laat je inspireren. Studiejaar 2021-2022 biedt een mooie scholingscyclus. Elke twee maanden is er een interessante lezing voor logopedisten, studenten, docenten, lectoren en andere geïnteresseerden uit de regio.

Bijna lezingen 2021-2022

De BijNa lezingen vinden plaats in de avond van 19.00-21.30 uur op locatie Kapittelweg 33 in Nijmegen.

  • 19.00 - 19.30 uur:  ontvangst en gelegenheid om te netwerken
  • 19.30 - 21.30 uur:  lezing

Thema's 2021-2022

Kosten en aanmelding

Per lezing wordt een bijdrage van € 15,00 gevraagd. De betaling en aanmelding verloopt via de webshop van de HAN. Let op: na aanmelding en betaling is restitutie helaas niet mogelijk. Vul bij het eerste veld in plaats van het studentnummer je KP-nummer in. Wanneer je geen KP-nummer invult bij aanmelding of op de presentielijst van de avond zelf; is het helaas niet mogelijk om je KP-punten toe te kennen.

Na aanmelding voor een BijNa lezing wordt je e-mailadres opgenomen in de mailinglijst voor de BijNa lezingen en ontvang je automatisch een uitnodiging van de volgende lezingen.

Wil je ook op de hoogte blijven van de BijNa lezingen? Vul dan hieronder je gegevens in. Wil je je afmelden voor de mailinglijst, stuur dan een e-mail naar alumnibijna3.0@outlook.com

Accreditatie

De lezingen zijn geaccrediteerd bij ADAP (NVLF) voor 2 punten per lezing. 

AfgestudeerdAlumnidag 11 juni 2022

Save the date!
Naast de lezingencyclus organiseert de Alumnivereniging/BijNa jaarlijks een alumnidag. Meer informatie volgt binnenkort. De volgende thema's komen aan bod:

  • Het stimuleren van de executieve functies bij kinderen met TOS 
  • In gesprek over stem: recente inzichten Estill Voice Training
  • Communicatie via Scherm (CvS): een methodiek voor individuele behandeling van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis 
  • De kracht van ondersteunende communicatie 
  • REST 
  • Bewegend leren 
logopedie talentvol student docent BITE

Netwerken

Het uitgangspunt tijdens de BijNa lezingen is dat contacten gelegd, onderhouden en verstevigd worden tussen werkzame logopedisten uit diverse settingen, docenten en studenten van de opleiding Logopedie. De ruime pauze met koffie en thee is tevens een gelegenheid om te netwerken.

 

Foto met drie geschiedenis docenten

Informatief netwerken tijdens een gezellige avond betekent informatie halen, geven en met een goed gevoel naar huis gaan.

Bereikbaarheid

Kapittelweg 33
Lokaal: B2.03 / B2.04 / B2.05

Parkeren is gratis: neem de inrit naar de parkeerplaats tussen de Kapittelweg 33 en 35 komend vanaf de Heijendaalseweg (vanuit de andere richting is dit niet mogelijk!). Sla onderaan de inrit linksaf. Bij de slagboom kun je (indien nodig) via de intercom melden dat je voor de BijNa 3.0 lezing van de Logopedie komt.

Meer informatie over de bereikbaarheid van de HAN.

Kapittelweg 33

Snel antwoord

Vragen over een post-hbo training, cursus of opleiding?
We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 - 351 1030