HAN intro 2023 - Open Up

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

Open Up 2023... wat hebben we genoten! Je leven als student is nu echt begonnen en speciaal voor jou organiseren we de intromarkt. Je ontdekt hier alles wat je nodig hebt als HAN-student. Noteer in je agenda: 27 september in Arnhem en 4 oktober in Nijmegen.

je leven als HAN-student
 

Intromarkt

Wist je dat de HAN veel waardevolle faciliteiten heeft? Je kunt ze hard nodig hebben tijdens je studie en daarom presenteren zij zich tijdens de intromarkt. Ook maak je hier kennis met het Nijmeegse en Arnhemse (studenten)leven.

Arnhem: 27 september van 15.00 tot 18.00 uur in de centrale hal van Ruitenberglaan 26

Nijmegen: 4 oktober van 15.00 tot 18.00 uur in de centrale hal van Kapittelweg 33 en Kapittelweg 35

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer
contact
 

Vragen?

  • Gaat jouw vraag specifiek over de intro van je opleiding?
    Neem dan contact op met jouw opleiding. Je vindt de contactgegevens op de intropagina van je opleiding.
  • Heb je een vraag over de inschrijving bij jouw opleiding?
    Gaat jouw vraag niet over intro over maar je inschrijving voor de opleiding zelf? Neem dan contact op met ASK HAN.
  • Heb je een algemene vraag over de intro?
    Stel 'm aan ASK HAN.
Stel je algemene vragen over je studie aan Ask Han
FAQ 

Veelgestelde vragen over de HAN intro

Goed om te weten

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campussen zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campussen liggen op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal (Nijmegen) en station Presikhaaf (Arnhem) loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.