Online programma

317755 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Exact en Informatica op LvS2.

Online programma

Wil je meer weten over onze deeltijd- of duale opleidingen maar kun je 7 juni niet naar de campus komen? Of kun je maar naar 1 locatie komen? Volg dan voorlichtingen online, thuis of op de campus. Zo krijg je achter je laptop een goed beeld van alle mogelijkheden!

Algemeen programma online

Heb je interesse in onze omscholingstrajecten? Of ben je op zoek naar een werkplek voor bij je technische of economische opleiding? Schrijf je dan nu in voor:

  • Online voorlichting - Omscholen (tips, trics en verkorte trajecten)

Deze voorlichting is interessant voor jou als je je werkervaring hebt en je wilt omscholen naar een andere sector.

  • Online Q&A - HAN Employment.

Hoe vind je een geschikte werkplek (voor een technische of economische opleiding)?

Twee studenten die zich omscholen op de HAN

1-op-1-gesprekken

Liever een persoonlijk gesprek? Onze docenten en studieadviseurs staan voor je klaar (online of op de campus). Schrijf je in voor een individueel gesprek van 20 minuten en stel al je vragen. 
  • Niet alle opleidingen bieden een 1-op-1 gesprek aan. Kijk in het aanmeldformulier bij de opleiding van jouw keuze.
  • Er zijn ook algemene 1-op-1 gesprekken voor omscholers die nog geen keuze hebben gemaakt voor een opleiding. Of voor als je in het onderwijs of marketing en sales zit en je je verder wilt ontwikkelen.
Deeltijd studiekiezer in overleg met studiekeuzecoach in 1-op-1-gesprek

Online Programma per opleiding

Een aantal opleidingen heeft online activiteiten klaar staan die je vanuit huis kunt volgen. Of online op de campus als dat handig is in je planning. Ga je voor een online inlooplokaal, een Q&A-sessie of een webinar? 

Bekijk in het programmaoverzicht welke voorlichtingen je kunt volgen en stel je eigen programma samen. Weet je welke activiteit je wilt volgen? Meld je dan meteen aan!

317756 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Engineering en Automotive in Connectr

FAQWebinar volgen via Teams

Heb je je ingeschreven voor een online sessie? Dan krijg je voor de Open Avond een link in je e-mail waarmee je kunt deelnemen aan de online voorlichting via Microsoft Teams. Vragen over hoe het werkt? Of heb je problemen met Teams? Bekijk dan de veelgestelde vragen over Teams.  

34982 jongeman achter laptop telefoon in handen

Stel je avond samen Programmaoverzicht

Wil je weten wat er allemaal online te doen is tijdens de Open Avond? Bekijk alle voorlichtingen, Q&A's en online inlooplokalen hieronder bij de studierichting van jouw keuze. De activiteiten zijn onderverdeeld in associate degrees, bachelor- en masteropleidingen én in post-hbo, cursussen en trainingen. Heb je je ingeschreven? Dan krijg je voor de Open Avond een link in je e-mail waarmee je kunt deelnemen. Mail kwijt? Je vindt alle links straks ook in onderstaand programmaoverzicht. 

Gezondheid en Sport

7 juni FAQ Online Open Avond

Meer advies nodig?

Heb je advies nodig over jouw persoonlijke studieroute? Ga dan langs bij het inlooplokaal van je opleiding en stel je vragen. Is dat niet genoeg om een keuze te maken of heb je nog vragen na de Open Avond? Plan dan een apart adviesgesprek in na de Open Avond met een studieadviseur van jouw opleiding.

34972 jongen in gesprek achter laptop

ASK HAN

Tijdens de Open Avond krijg je behoorlijk wat informatie te verwerken. Over onze opleidingen, bijvoorbeeld. Heb jij een praktische vraag, over aanmelden, toelatingseisen of studiekosten? ASK HAN! We denken graag met je mee. Stuur ​een WhatsApp'je naar: (024) 353 05 00 of scan de QR-code. We staan voor je klaar!

HAN Whatsapp QR code