Programma op de campus

316805 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Financien en Rechten op LvS10.
07 jun
Meld je aanProgramma op de campus

Programma op de campus

Kom jij op woensdag 7 juni 2023 sfeer proeven bij onze deeltijd- en duale opleidingen in Arnhem en Nijmegen? Volg de voorlichtingen en stel al je vragen aan studenten en docenten. Hier lees je wat er op het programma staat.

Programma per locatie

Nieuwsgierig wat er waar en wanneer te doen is? Blader alvast door de digitale programmaboekjes en stel je programma samen.

Algemeen programma

Heb je algemene vragen over studeren in deeltijd? Kom dan langs op de informatiemarkt voor info over:

  • Aanmelden en toelating
  • Collegegeld en financiering
  • Hulp bij het vinden van een leerwerkplek
  • Contact leggen met werkgevers uit de sector.

Denk je na over een omscholingstraject? Meld je dan aan voor de voorlichting Omscholen (tips, tricks en verkorte trajecten) op de campus in Arnhem.

Een groep deeltijd- en duale HAN-studenten van de studierichting Engineering en Automotive in Connectr

1-op-1 gesprekken

Twijfel je nog of heb je een vraag? Onze docenten en studieadviseurs staan voor je klaar (op de campus in Arnhem en Nijmegen of online). Schrijf je in voor een individueel gesprek van 20 minuten waarin je al je vragen kunt stellen. 
  • Heb je nog geen keuze gemaakt voor een opleiding? Meld je dan aan voor een algemeen 1-op-1 gesprek, deze zijn zowel op de campus als online.
  • Wil jij je verder ontwikkelen in het onderwijs of in marketing en sales? Deze opleidingen bieden eigen 1-op-1 gesprekken aan.
Een student overlegt met een docent in de hal van Ruitenberglaan 31 in Arnhem

Programma per opleiding

De opleidingen hebben allerlei activiteiten op de campus gepland tijdens de Open Avond. Maak een echt college mee of stel al je vragen aan docenten in 1 van de inlooplokalen. Volg een rondleiding of ga naar een klassikale interactieve voorlichting, het kan allemaal! Binnenkort vind je op deze pagina het programma op de campus per opleiding. Bekijk alvast in het aanmeldformulier welke opleidingen aanwezig zijn of check het online programma.

316769 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Marketing, Sales en Communicatie op GWW1.

Parkeren en openbaar vervoerBereikbaarheid van de HAN

Parkeren op de HAN is gratis tijdens de Open Avond. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Kijk voor je persoonlijke reisadvies op 9292.nl.

SEE, parkeersymbool elektrische auto

Neem alvast een kijkje op de campus

Nieuwsgierig geworden naar onze locaties? Bekijk dan vast onze locaties in Arnhem en Nijmegen in vogelvlucht.

ASK HAN

Tijdens de Open Avond krijg je behoorlijk wat informatie te verwerken. Over onze opleidingen, bijvoorbeeld. Heb jij een praktische vraag, over aanmelden, toelatingseisen of studiekosten? ASK HAN! We denken graag met je mee. Stuur ​een WhatsApp'je naar: (024) 353 05 00 of scan de QR-code. We staan voor je klaar!

Benieuwd naar het verschil tussen deeltijd en duaal? Luister de podcast!

HAN Whatsapp QR code

Meer advies nodig?

Heb je advies nodig over jouw persoonlijke studieroute? Ga dan langs bij het inlooplokaal van je opleiding en stel je vragen. Is dat niet genoeg om een keuze te maken of heb je nog vragen na de Open Avond? Plan dan een apart adviesgesprek in na de Open Avond met een studieadviseur van jouw opleiding.

34972 jongen in gesprek achter laptop