31858 studenten vergaderen

Trap je studie Toegepaste Psychologie af met een gezellige introductie van 22 tot en met 26 augustus 2022. Die week kom je veel te weten over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Hier lees je binnenkort wat er op het programma staat. Tot dan!

HAN intro 2022

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je te laten zien wat de HAN allemaal te bieden heeft!

De opleiding Toegepaste Psychologie organiseert samen met studievereniging SV Toep de introductieweek voor alle 1e jaarsstudenten.

Deelnemen is vrijwillig, maar deze introductieweek mag je niet missen! Het is dé manier om je medestudenten, de studievereniging, de HAN en Nijmegen te leren kennen. De week erna, start de kennismaking van en met jouw opleiding.

Het programma van dag tot dag

Praktische info

• Aanmelden

Meld je aan via HAN webshop voor de introductie vóór 12 augustus 2022.  Vol is vol. Als je betaald hebt, ben je aangemeld. Je ontvangt een bevestiging via de webshop. Let op:  ls er sprake is van bepaalde allergieën en dieetwensen of ziektes/aandoeningen waarbij rekening gehouden moet worden, vragen wij je onderstaand formulier in vullen. In de week van 15 augustus ontvang je via email meer informatie over het programma, zoals locatie, benodigdheden en alles om een goede start bij onze opleiding te maken. Houd je mail dus goed in de gaten!
  • Kosten

De kosten voor het gehele programma bedragen € 97,50. Hiervoor krijgt je een geweldig introductiekamp met een uitgebreid programma waarin je door leuke workshops en uitdagende activiteiten kennismaakt met de opleiding, het Toegepast Psychologie team, je medestudenten en studievereniging TOEP. Het eten en feesten is inclusief (m.u.v. de drankjes van het avondprogramma, die zijn voor eigen rekening).  Dit wil je niet missen! Hiervoor krijg je onvergetelijke ervaringen die je nog tot ver in je studie blijft koesteren!
  • Vragen en bereikbaarheid

Als je vragen hebt over het TP introductiekamp, kun je contact opnemen met het secretariaat van de opleiding op mailadres secretariaat.tp@han.nl. Wij zijn bereikbaar tot en met donderdag 7 juli 2022 en na de zomersluiting vanaf 15 augustus 2022 weer. Wij zijn niet bereikbaar in de zomervakantie voor vragen. Ook ontvang je half juni een uitgebreide informatiebrief over de start van je opleiding, het introductiekamp en je benodigdheden zoals boeken en devices. Voor overige vragen kun je contact opnemen met het secretariaat van de opleiding op mailadres secretariaat.tp@han.nl. Dat kan tot 7 juli en weer vanaf 15 augustus 2022.
  • Afmelden

We hopen natuurlijk dat je komt, maar mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen doen met de intro, dan kun je je afmelden bij Anne-Marie van het secretariaat via secretariaat.tp@han.nl. Check wel even de annuleringskosten. Heb je al betaald voor de intro? In de Algemene Voorwaarden kun je zien of jij (een deel van) dat bedrag terugkrijgt. Je vindt de annuleringsvoorwaarden onder punt 5.

Goed om te weten

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campus is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Ben jij klaar voor je studie?

Heb je alle praktische zaken geregeld voordat je kunt starten met je studie? Is je inschrijving al rond? Heb je de Studiekeuzecheck (SKC) gedaan? Heb je al een HAN-account en hoe bestel je je boeken? Weet jij waar je straks je lessen gaat volgen? En bij wie je terecht kunt als je vragen hebt? Kijk eens op han.nl/flitsendestart. Daar lees je ook alles over de campus, op kamers, studieverenigingen, collegegeld en meer. Zo trap je het 1e jaar meteen goed af!

395614 Maak een flitsende start met je hbo-studie