null

De leukste start van jouw opleiding komt er aan. Namelijk de introductie! In de week van 22 augustus start de introductie van Social Work. Vier gezellige dagen waarin je heel veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Ben jij erbij?

We can't wait Het programma

Ook dit jaar maak je kennis met jouw groep, docent(en), ouderejaars studenten en de studievereniging Swere (www.swere.nl). Neem alvast een kijkje op deze pagina voor het volledige programma van de Social Work introductie 2022. 

Meedoen met de voorpret? 
Volg ons op Instagram!

We wensen je een fijne zomervakantie en tot ziens in augustus!
 
Groetjes,
De introcommissie Social Work

Aanmelden

Wil je niets missen en deelnemen aan het complete intro-programma van Social Work? Meld je aan via de webshop. Als je betaald hebt, ben je aangemeld. Uiterlijk 18 augustus krijg je een mail met daarin het programma en de groepsindeling!  

31691 null
 • Kosten

  Voor het bedrag van €55,- euro is er driemaal een lunch inbegrepen, tweemaal avondeten, drie avondactiviteiten en nog veel meer. En niet te vergeten een mooi introshirt, waarmee je al je herinneringen van deze week kan behouden.  
 • Introcommissie

  Vanuit onze studie is er een introductiecommissie, waarin acht super gemotiveerde studenten zitten. Tijdens de introductie zul je hen zeker ontmoeten. Mocht er iets dringend zijn tijdens de week wat je niet met je mentoren kan bespreken dan kun altijd naar hen toekomen. Zij zijn te herkennen aan de shirts waar commissie achterop staat!  
 • Mentoren / intropapa’s en -mama’s

  Onze enthousiaste mentoren of zoals ze zichzelf noemen, intropapa’s en intromama's staan ook dit jaar weer klaar om de introgroepen te begeleiden. Intropapa's en intromama's zijn 2e, 3e of 4e jaars studenten die er voor gaan  zorgen dat jij een onvergetelijke introductie beleefd!
 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de intro dan kun je je afmelden bij intro.commissie-socialwork@han.nl. Check wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden. Je vindt deze onder punt 5. 

Vragen

Heb je vragen over de intro dan kun je deze mailen aan intro.commissie-socialwork@han.nl. Heb je andere vragen over de start van je studie bij social work dan kun deze mailen aan info.socialwork@han.nl. Let op de collega's die dit mailadres beheren zijn om verband met de vakantie afwezig van 15 juli tot en met 8 augustus. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt. Wanneer je hierop niet kunt wachten dan is er nog de mogelijkheid ASK@han.nl te mailen. 

Goed om te weten

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campus in Nijmegen is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum van Nijmegen en vanaf Station Nijmegen-Heyendaal loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Ben jij klaar voor je studie?

Je gaat bijna met je opleiding beginnen! Ben jij er helemaal klaar voor? Even checken: weet jij hoe je op de campus komt, waar je laptop aan moet voldoen en waar je je boekenlijst vindt? Bereid je goed voor, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo kun je het 1e jaar meteen knallen!

395614 Maak een flitsende start met je hbo-studie

Bekijk de videoNeem een kijkje op de campus Nijmegen

NijmegenLeer de stad kennen