Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

Trap je studie Pedagogiek af met een gezellige introductie van 22 tot en met 26 augustus 2022. Deze week kom je veel te weten over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Hier lees je wat er op het programma staat. Tot dan!

De opleiding Pedagogiek organiseert onder leiding van een aantal enthousiaste studenten deze fantastische introductieweek. Tijdens de leuke activiteiten leer je je medestudenten al goed kennen. Je krijgt ook alvast uitleg over je rooster, de online leeromgeving, de verschillende lessen en je maakt kennis met je docenten. Zorg dat je erbij bent! 

Zie jij het zitten om je klas echt heel goed te leren kennen en optimaal te genieten van de introductie? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om mee op kamp te gaan! Vol = vol. Maximaal 125 studenten kunnen hier aan mee doen, dus meld je snel aan! Ga je liever niet mee op kamp? Dan is er alsnog de mogelijkheid om mee te doen aan de introductie. Kies dan voor het aanmeldformulier Introductie Pedagogiek zonder kamp.

Daarnaast organiseert de HAN voor alle eerste jaars (ook als je niet meedoet aan de intro van Pedagogiek) op donderdag 25 augustus het HAN introfeest vanaf 1800 uur op de eventlocatie in de Molenstraat. Daar treden oa op: Radje voor de Sfeer, Afro Bros, Funk D & De la Noise en als special act Kafke. Je HAN polsbandje of HAN-pas is je toegangsbewijs. Aanmelden voor de donderdag is niet nodig.

Wat ga je doen?

Meer informatie

 • Mentoren

  Je volgt de introductie niet alleen met je klas, maar je krijgt er ook nog een paar ouders bij. Ouders? Ja, je intro-ouders! Tijdens de introductie krijgt elke groep namelijk mentoren. Zij leiden je rond door de HAN én in Nijmegen. En omdat zij natuurlijk al zoveel weten, mag je ze papa en mama noemen ;-). Je intro-ouders nemen kort voor de introductie contact met je op voor de concrete planning, wat extra informatie en om je nog enthousiaster te maken voor de intro!  
 • Kosten

  Als je meegaat op kamp, betaal je €125,-. Je krijgt hiervoor vier dagen vol activiteiten en een kamp van dinsdagavond tot en met vrijdagochtend! Als je meedoet met de intro zonder kamp, betaal je €95,-. Je krijgt dezelfde activiteiten aangeboden als studenten die wel op kamp gaan. Alle studenten ontvangen een uniek pedagogiek introductie shirt!  
 • Heb je al een HANaccount?

  Met je HANaccount krijg je toegang tot al onze digitale voorzieningen en je e-mailadres. Je logt ermee in op Insite en OnderwijsOnline, dat zijn de online omgevingen van de HAN. Hier vind je alle info en applicaties die je nodig hebt voor je studie.
 • Meld je aan

  Meld je uiterlijk 15 augustus aan via de webshop voor de start van de introductie. Als je betaald hebt, ben je aangemeld. Je ontvangt hiervan per mail een betalingsbevestiging. Je krijgt vanaf midden juni bericht van de opleiding met onder andere het introductieboekje.

Vragen?

Bij vragen over de introductie kun je terecht bij studenten Sanne Vreugdewater, Lonne Loonen en Kailey Sleebos. Deze mail wordt regelmatig gelezen, ook in de zomervakantie: 
Introductiepedagogiek@hotmail.com

Met vragen over de start van je studie kun je terecht bij Wendy Xhofleer van het Secretariaat van de opleiding:
Secretariaat.pedagogiek@han.nl

Denk je dat je extra voorzieningen nodig gaat hebben of zit je in een situatie wat het studeren voor jou lastiger maakt? Denk aan een beperking, top sport of mantelzorgschap. Leg dan alvast contact met Marieke Buursma van onze studiecoördinatie:
Studiecoordinatiejaar1en2.pedagogiek@han.nl 

Heb je vragen over het zoeken van een praktijkplek? Over het zoeken van een praktijkplek krijg je, tegelijk met ons introductieboekje, ook informatie per mail. Het gaat dus alleen om vragen die niet tot die informatie kunnen wachten. 
Praktijkbureau.pedagogiek@han.nl 

Let op: de mail van het Secretariaat, Studiecoördinatie en Praktijkbureau wordt niet gelezen van 8 juli tot 15 augustus 2022.

 

Volg ons op Instagram

Vergeet niet het algemene opleidingskanaal van Pedagogiek te volgen op Instagram. Daar krijg je al een voorproefje van wat er binnen de opleiding speelt. Hier houden we je op de hoogte van nieuwtjes omtrent de introductieweek. Ook gaan we op dit kanaal alle mentoren voorstellen! 

31693 null

Goed om te weten

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campus in Nijmegen is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum van Nijmegen en vanaf Station Nijmegen-Heyendaal loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Ben jij klaar voor je studie?

Je gaat bijna met je opleiding beginnen! Ben jij er helemaal klaar voor? Even checken: weet jij hoe je op de campus komt, waar je laptop aan moet voldoen en waar je je boekenlijst vindt? Bereid je goed voor, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo kun je het 1e jaar meteen knallen!

395614 Maak een flitsende start met je hbo-studie

NijmegenLeer de stad vast kennen

Afmelden

Mocht je toch niet mee kunnen doen met de intro dan kun je je afmelden via de mail, introductiepedagogiek@hotmail.com. Check wel even de annuleringskosten. De annuleringsvoorwaarden van de HAN intro en dus ook van onze opleiding zijn als volgt:
 • Annuleren tot 25 juli 2022: gratis, je inschrijfbedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee betaald is. 
 • Annuleren tot 15 augustus 2022: helaas hebben we al wel kosten gemaakt dus we storten slechts 50% van het bedrag terug op je rekening. 
 • Annuleren na 15 augustus 2022: helaas kunnen we geen geld meer terugstorten omdat alle kosten al gemaakt zijn.