Intro programma Learning and Development in Organisations

docent legt uit voor kaart nederland

Trap je studie Learning and Development in Organisations af met een gezellige introductie van 22 tot en met 26 augustus 2022. Die week kom je veel te weten over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Tot dan!

HAN intro 2022

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je te laten zien wat de HAN allemaal te bieden heeft!

De opleiding Learning and Development in Organisations organiseert samen met studievereniging de introductieweek voor alle 1e jaarsstudenten.

Deelnemen is vrijwillig, maar deze introductieweek mag je niet missen! Het is dé manier om je medestudenten, de studievereniging, de HAN en Nijmegen te leren kennen. De week erna, start de kennismaking van en met jouw opleiding.

Het programma van dag tot dag

Praktische info

• Aanmelden

Meld je aan via HAN webshop voor de introductie vóór: 14 augustus.
  • Kosten

De kosten voor deelname bedragen €70,-. Hiervoor krijg je onvergetelijke ervaringen die je nog tot ver in je studie blijft koesteren!
    Je kunt je alleen aanmelden voor het volledige introprogramma, niet voor losse dagen of gedeeltes. Goed om te weten: de verplichte onderdelen van de intro zijn kosteloos.
  • Vragen?

Voor vragen rondom de introductie kun je terecht bij:  Gerben de Wit: 06 11272623 Jeanine van Pul: 06 657163804
  • Afmelden

We hopen natuurlijk dat je komt, maar mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen doen met de intro, dan kun je je afmelden bij de introductiecommissie door een mail te sturen naar: hanlnd_intro@hotmail.com Heb je al betaald voor de intro? In de Algemene Voorwaarden kun je zien of jij (een deel van) dat bedrag terugkrijgt. Je vindt de annuleringsvoorwaarden onder punt 5.

Goed om te weten

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campus is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Volg jij Learning and Development in Organisations (L&D) al online?Social Media

Bekijk waar jouw (toekomstige) medestudenten en docenten mee bezig zijn. Of stel een vraag!

vier studenten overleggen aan tafel

Ben jij klaar voor je studie?

Heb je alle praktische zaken geregeld voordat je kunt starten met je studie? Is je inschrijving al rond? Heb je de Studiekeuzecheck (SKC) gedaan? Heb je al een HAN-account en hoe bestel je je boeken? Weet jij waar je straks je lessen gaat volgen? En bij wie je terecht kunt als je vragen hebt? Kijk eens op han.nl/flitsendestart. Daar lees je ook alles over de campus, op kamers, studieverenigingen, collegegeld en meer. Zo trap je het 1e jaar meteen goed af!

395614 Maak een flitsende start met je hbo-studie