lessituatie

Welkom op de site van Human Resource Management. Hier vind je alle informatie over wat je allemaal nog moet doen vóórdat je kunt starten en als voorbereiding op je 1e lesweken. Ook vind je alle informatie over de introductie van jouw opleiding. De HAN intro is van 22 t/m 26 augustus 2022.

HAN Intro 2022

De introductie is dit jaar van maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus 2022!

We starten de Introductieweek met een Meet & Greet op maandag 22 augustus 2022.  Deze ‘schoolse’ dag is verplicht! Zet deze datum daarom maar vast in je agenda. Je leert op deze dag jouw studieloopbaanbegeleider (slb’er) en jouw klasgenoten kennen! Voor deze dag hoef je je niet aan te melden. Je krijgt hiervoor automatisch een uitnodiging per mail. (Aan deze dag zijn uiteraard geen kosten verbonden).

Wil je meedoen met de Introductie van de studievereniging in de rest van de week? Hiervoor moet je je wel aanmelden en hieraan zijn ook kosten verbonden. Meld je aan onderaan op deze pagina onder ‘Aanmelden’

Welkom bij de intro Human Resource Management

De HAN organiseert deze onvergetelijke introductieweek samen met de studievereniging van Human Resource Management: SV LinQ. Dit is geen studentenvereniging. Er is dus geen ontgroening of enige vorm van verplichting. Tijdens de introweek draait alles om gezelligheid en kennismaking met jouw nieuwe omgeving en medestudenten.

Studievereniging SV LinQ en de opleiding Human Resource Management organiseren de introductie. Een gezellige, maar ook informatieve week waarbij je met diverse activiteiten heel veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Zorg dat je erbij bent! Lees alle informatie in de infobrief: Je bent van harte welkom.

Het programma van dag tot dag

Praktische info

• Aanmelden

Meld je aan via HAN webshop voor de introductie van SV LinQ van Human Resource Management vóór 1 augustus. Opmerking: de Meet&Greet op maandag 22 augustus 2022 is verplicht! Aanmelden voor deze dag is niet nodig, een uitnodiging volgt via mail. Let op! Je meld je uitsluitend aan voor de activiteiten die de studievereniging samen met jouw opleiding organiseert. We verzoeken je vriendelijk om jezelf vóór 1 augustus aan te melden. Voor deze introductieweek geldt vol is vol.
  • Kosten

De kosten voor deelname bedragen €40,-. Hiervoor krijg je onvergetelijke ervaringen die je nog tot ver in je studie blijft koesteren!
    Je kunt je alleen aanmelden voor het volledige introprogramma, niet voor losse dagen of gedeeltes. Goed om te weten: de verplichte onderdelen van de intro zijn kosteloos.
  • Vragen?

Heb je vragen over de Meet & Greet op maandag 22 augustus? Stuur dan een mail naar: Propedeuse.AOO@han.nl Voor vragen rondom de introductie kun je terecht bij: SV LinQ
  • Afmelden

We hopen natuurlijk dat je komt, maar mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen doen met de intro, dan kun je je afmelden bij de introductiecommissie van SV LinQ (studievereniging van human Resource Management) door een mail te sturen naar info@svlinq.nl  Heb je al betaald voor de intro? In de Algemene Voorwaarden kun je zien of jij (een deel van) dat bedrag terugkrijgt. Je vindt de annuleringsvoorwaarden onder punt 5.

Contact met ouderejaars

We kunnen ons voorstellen dat je naast de informatie op deze website nog allerlei vragen hebt over je nieuwe studie, de school, de stad, de studievereniging, je lesweek en meer. We bieden je daarom de mogelijkheid om al voor en tijdens de zomer in contact te komen met een ouderejaarsstudent. Zij staan voor je klaar voor vragen of gewoon een leuk gesprek. Vind je dit prettig? Wij zorgen ervoor dat er contact met je wordt opgenomen. Download eerst de College Coins app (zie bovenaan deze site 'handleiding Kickstart je opleiding met College Coins). Je kunt je via deze app aanmelden voor contact met een ouderejaarsstudent.

HRM op Insta

Nieuwsgierig?
Volg ons vast op Instagram HAN_HRM!

Maak kennis Introductie van Human Resource Management door studenten

Studenten vertellen over de studievereniging en verwelkomen je bij de opleiding.

Neem een kijkje in het gebouwCampus Nijmegen

Goed om te weten

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campus is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Ben jij klaar voor je studie?

Heb je alle praktische zaken geregeld voordat je kunt starten met je studie? Is je inschrijving al rond? Heb je de Studiekeuzecheck (SKC) gedaan? Heb je al een HAN-account en hoe bestel je je boeken? Weet jij waar je straks je lessen gaat volgen? En bij wie je terecht kunt als je vragen hebt? Kijk eens op han.nl/flitsendestart. Daar lees je ook alles over de campus, op kamers, studieverenigingen, collegegeld en meer. Zo trap je het 1e jaar meteen goed af!

395614 Maak een flitsende start met je hbo-studie

Gevonden!

Scan deze QR in de bijbehorende challenge van de College Coins app.

406950 QR-code voor de HAN intro voor Human Resource Management