Intro programma Finance & Control (Bedrijfseconomie)

studeren docent ifm finance & control

Trap je studie Finance & Control (Bedrijfseconomie) af met een gezellige introductie van 22 t/m 26 augustus 2022. Die week kom je veel te weten over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Hier lees je wat er op het programma staat. Tot dan!

Het programma

De Academie Financieel Economisch Management organiseert samen met studievereniging FS HAN de introductieweek voor alle 1e jaarsstudenten van de opleidingen Accountancy, Finance & Control en Finance, Tax and Advice.

Deelnemen is vrijwillig, maar deze introductieweek mag je niet missen! Het is dé manier om je medestudenten, de studievereniging, de HAN en Nijmegen te leren kennen. De week erna, start de kennismaking van en met jouw opleiding.

Hier lees je alles over de Intro 2022.

Wat ga je doen?

• Aanmelden

Via de webshop van de HAN kun je je aanmelden voor de intro. Heb je betaald? Dan ben je aangemeld. Je krijgt eind juni meer informatie over de intro per mail.
  • Kosten

De kosten van het complete introprogramma van Finance & Control zijn 125,- euro. Daarvoor ga je naar de webshop. Voor dit bedrag zorgen wij voor ontbijt, lunch en avondeten, alle activiteiten en natuurlijk de overnachtingen op het kamp. Op donderdag is het avondeten op eigen kosten. Goed om te weten: het verplichte onderdeel van de intro is kosteloos.
  • Vragen

Heb je vragen over de introductie van Finance & Control? Neem dan contact op met Silas Luijpers, T 06 36 07 45 53 of stuur een mailtje naar: introductie.nijmegen@fshan.nl.  Heb je vragen over de start van je studie? Neem dan contact op met Linda Froon. T 06 18 39 05 10 Zij is in de zomer niet bereikbaar van 22 juli t/m 12 augustus. Voor alle andere vragen kun je terecht bij ASK HAN. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen over de intro, wellicht vind je daar het antwoord op jouw vraag.
  • Afmelden

Kun je vanwege persoonlijke omstandigheden niet bij de intro aanwezig zijn? Meld je dan altijd even af. Dat kan door een mailtje te sturen naar introductie.nijmegen@fshan.nl onder vermelding van 'afmelding introductiekamp'. Of Neem dan contact op met Silas Luijpers, Telefoonnummer: 06 360 745 53  Heb je al betaald voor de intro? In de Algemene Voorwaarden kun je zien of jij (een deel van) dat bedrag terugkrijgt. Je vindt de annuleringsvoorwaarden onder punt 5.

Studievereniging FS HAN

Dit jaar wordt wederom het introductiekamp verzorgd door FS HAN. De studievereniging voor alle financiële opleidingen bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Als studievereniging organiseren wij veel formele activiteiten met onze partners waarin het werkveld aangesproken kan worden voor eventuele latere stages of zelfs bijbaantjes.

Verder organiseren wij ook elke maand een informele borrel waar de rest van de vereniging met elkaar in contact kan komen.

Voor meer informatie over FS HAN kan je terecht op fshan.nl

355626 Financiële opleidingen, FS-HAN-studievereniging groepsfoto, Gaby teunissen, groen, 2021

Goed om te weten

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campus in Nijmegen is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum van Nijmegen en vanaf Station Nijmegen-Heyendaal loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Veel gestelde vragen

Ben jij klaar voor je studie?

Je gaat bijna met je opleiding beginnen! Ben jij er helemaal klaar voor? Even checken: weet jij hoe je op de campus komt, waar je laptop aan moet voldoen en waar je je boekenlijst vindt? Bereid je goed voor, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo kun je het 1e jaar meteen knallen!

395614 Maak een flitsende start met je hbo-studie

Neem een kijkje in het gebouwCampus Nijmegen