toekomstlokaal, FEM Communicatie

Trap je studie Communicatie af met een gezellige introductie van 22 t/m 26 augustus 2022. Die week kom je veel te weten over je opleiding, je medestudenten én over het studentenleven. Zo kun jij met een gerust hart beginnen aan de leukste opleiding van de HAN!

Het programma van dag tot dag

De intro wordt ook dit jaar weer georganiseerd door studenten van de studievereniging van onze HAN Communicatie-opleiding: SV RUIS! Gedurende deze week ben je omringt door studenten die net als jij beginnen aan de studie. Maar er zijn ook veel ouderejaars aanwezig die je alle ins and outs kunnen vertellen en laten zien. De intro is dus voor en door studenten. Daarnaast organiseert de HAN voor alle eerste jaars (ook als je niet meedoet aan de intro van SV Ruis) op donderdag 25 augustus het HAN introfeest vanaf 1800 uur op de eventlocatie in de Molenstraat. Daar treden oa op: Radje voor de Sfeer, Afro Bros, Funk D & De la Noise en als special act Kafke. Je HAN polsbandje of HAN-pas is je toegangsbewijs. Aanmelden voor de donderdag is niet nodig.

Schrijf je in!

Wij kunnen zelf niet wachten tot het zo ver is! De kosten voor deelname bedragen €150,-. Hiervoor krijg je onvergetelijke ervaringen die je nog tot ver in je studie blijft koesteren! Via de HAN webshop kun je je aanmelden en betalen. Zeker weten dat je niks gaat missen? Meld je dan zo snel mogelijk aan. VOL = VOL!

Meld je hier aan!

Benieuwd?

Ben jij benieuwd naar wat jou te wachten staat? Bekijk dan onze Facebook en Instagram pagina’s voor de leukste foto’s en video’s van alle afgelopen feesten, activiteiten, reizen en introductieweken!

Vragen? Stuur even een berichtje.

Heb je vragen over je introductie, over de start van je studie of kan je onverwacht toch niet komen? Neem dan contact op met: introcommissie@svruis.nl

Voor andere vragen kan je tercht bij ASK HAN.
Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen over de intro.

Goed om te weten

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campus in Nijmegen is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum van Nijmegen en vanaf Station Nijmegen Heyendaal loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Ben jij klaar voor je studie?

Je gaat bijna met je opleiding beginnen! Ben jij er helemaal klaar voor? Even checken: weet jij hoe je op de campus komt, waar je laptop aan moet voldoen en waar je je boekenlijst vindt? Bereid je goed voor, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo kun je het 1e jaar meteen knallen!

395614 Maak een flitsende start met je hbo-studie