presenteren

Welkom op de site van Bedrijfskunde Nijmegen. Hier lees je alles over wat je allemaal nog moet doen vóórdat je kunt beginnen met je studie en als voorbereiding op je eerste lesweken. Ook vind je hier veel informatie over de introductie. De HAN intro is dit jaar van 22 t/m 26 augustus 2022.

HAN Intro 2022

De introductie is van maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus 2022!

We starten de introductieweek met een Meet & Greet op maandag 22 augustus 2022.  Deze eerste dag is verplicht. Zet deze datum daarom maar vast in je agenda. Je leert op deze dag jouw studieloopbaanbegeleider (slb’er) en jouw klasgenoten kennen! Voor deze dag hoef je je niet aan te melden. Je krijgt hiervoor automatisch een uitnodiging per mail. (Aan deze dag zijn uiteraard geen kosten verbonden).

Wil je meedoen met de introductie van de studievereniging in de rest van de week? Hiervoor moet je je wel aanmelden en hieraan zijn ook kosten verbonden. Meld je aan op deze pagina bij ‘Aanmelden’

Wij wensen jou alvast heel veel succes en veel plezier als je mee doet met de introductie.

Welkom bij Bedrijfskunde Nijmegen

Wat leuk dat je hebt besloten om Bedrijfskunde te gaan studeren in de leukste studentenstad van Nederland, Nijmegen! Wij nodigen jou dan ook van harte uit om deel te nemen aan de leukste week van je studententijd: de introductieweek! We kunnen niet wachten tot we jullie ontmoeten. Namens SV Nexus, de studievereniging van Bedrijfskunde: tot snel!

Het programma van dag tot dag

Maandag 22-08-2022: Meet & Greet incl. lunch en middagprogramma Dinsdag 22-08 t/m vrij 26-08-2022: introprogramma studievereniging Let op: volg je de opleiding in Arnhem? Bekijk dan het programma van Arnhem.

Praktische info

 • Aanmelden

  Meld je aan via HAN webshop voor de introductie van SV Nexus van Bedrijfskunde vóór 15 augustus 2022. Opmerking: de Meet&Greet op maandag 22 augustus 2022 is verplicht! Aanmelden voor deze dag is niet nodig, een uitnodiging volgt via mail. Let op! Je meldt je uitsluitend aan voor de activiteiten die de studievereniging samen met jouw opleiding organiseert. We verzoeken je vriendelijk om jezelf vóór 15 augustus aan te melden. Voor deze introductieweek geldt vol is vol.
 • Kosten

  De kosten voor deelname bedragen €69,-. Hiervoor krijg je onvergetelijke ervaringen die je nog tot ver in je studie blijft koesteren!
  Je kunt je alleen aanmelden voor het volledige introprogramma, niet voor losse dagen of gedeeltes. Goed om te weten: de verplichte onderdelen van de intro zijn kosteloos.
 • Vragen?

  Heb je vragen over de Meet & Greet op maandag 22 augustus? Stuur dan een mail naar: Propedeuse.AOO@han.nl Voor vragen rondom de introductie kun je terecht bij: intro@svnexus.nl 
 • Afmelden

  We hopen natuurlijk dat je komt, maar mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen doen met de intro, dan kun je je afmelden bij de introductiecommissie van SV Nexus (studievereniging van Bedrijfskunde door een mail te sturen naar intro@svnexus.nl  Heb je al betaald voor de intro? In de Algemene Voorwaarden kun je zien of jij (een deel van) dat bedrag terugkrijgt. Je vindt de annuleringsvoorwaarden onder punt 5.

Contact met ouderejaars

We kunnen ons voorstellen dat je naast de informatie op deze website nog allerlei vragen hebt over je nieuwe studie, de school, de stad, de studievereniging, je lesweek en meer. We bieden je daarom de mogelijkheid om al voor en tijdens de zomer in contact te komen met een ouderejaarsstudent. Zij staan voor je klaar voor vragen of gewoon een leuk gesprek. Vind je dit prettig? Wij zorgen ervoor dat er contact met je wordt opgenomen. Download eerst de College Coins app (zie bovenaan deze site 'handleiding Kickstart je opleiding met Collegecoins). Je kunt je via deze app aanmelden voor contact met een ouderejaarsstudent. 

Of leg contact via Instagram Bedrijfskunde

Ben jij nieuwsgierig naar jouw medestudenten voor aankomend schooljaar? Dan kun je je aanmelden voor een Instagram groep.

Voeg je nu toe aan een Bedrijfskunde DM Instagram groep. Het doel van deze groep is om aankomende studenten (jullie dus) met elkaar kennis te laten maken. Zo kan je alvast handige tips met elkaar delen of al wat contacten maken! Er is daarnaast ook grote kans dat jij met deze studenten in een klas beland.

Hoe kom ik in deze groep?

 • Ga naar de Instagram pagina van Bedrijfskunde (@han.bedrijfskunde).
 • Stuur een DM naar ons met jou naam + plaats waar je gaat studeren.

Wij zullen jou dan z.s.m. toevoegen aan een groep!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van SV Nexus

Meld je aan bij de whats'app groep BK van SV Nexus, de studievereniging van Bedrijfskunde.
Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en krijg je het laatste nieuws over de introductieweek!

 • Neem ook vast een kijkje op onze website: www.svnexus.nl
 • Óf op onze Instagram: sv_nexus (www.instagram.com/sv_nexus)
Studeren en overleggen in The Brew

Maak kennis met de studieverenigingSV Nexus van Bedrijfskunde

Studenten vertellen over de studievereniging Nexus en verwelkomen je bij de opleiding.

Neem een kijkje in het gebouwCampus Nijmegen

Goed om te weten

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campus is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Ben jij klaar voor je studie?

Heb je alle praktische zaken geregeld voordat je kunt starten met je studie? Is je inschrijving al rond? Heb je de Studiekeuzecheck (SKC) gedaan? Heb je al een HAN-account en hoe bestel je je boeken? Weet jij waar je straks je lessen gaat volgen? En bij wie je terecht kunt als je vragen hebt? Kijk eens op han.nl/flitsendestart. Daar lees je ook alles over de campus, op kamers, studieverenigingen, collegegeld en meer. Zo trap je het 1e jaar meteen goed af! 

395614 Maak een flitsende start met je hbo-studie

Gevonden!

Scan deze QR in de bijbehorende challenge van de College Coins app.

406947 QR code voor hanintro bij Bedrijfskunde