Intro Communicatie Krullenbol

Wat leuk dat je in Arnhem komt studeren! Dan wil je de HAN intro van 22 t/m 26 augustus 2022 natuurlijk niet missen. Tijdens die week leer jij je studiegenoten, je opleiding, de HAN en de stad kennen. Lees hier wat er tijdens de introductieweek van de HAN allemaal te doen is in Arnhem.

Het programma

De voorbereidingen voor de HAN intro 2022 zijn in volle gang. Wil jij een seintje krijgen als het introductieprogramma van jouw opleiding online staat? Vul dan het interesseformulier in. Let op: dit is nog geen aanmelding van de intro.

Witte vlag met HAN logo tijdens de open dag

VervoerHoe kom je naar de intro?

De HAN campus in Arnhem is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum van Arnhem en vanaf Station Arnhem-Presikhaaf loop je er zo naartoe. Verken jouw reisopties, de reisdrukte onderweg en de parkeervoorzieningen op de Campus Arnhem via Samen Beter Bereikbaar.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Arnhemstudie- en studentverenigingen

Het bruist in Arnhem van de activiteiten speciaal voor studenten. Er zijn allerlei studie- en studentverenigingen actief. Welke zijn er allemaal en wat is het verschil? Lees snel verder.

Groep studenten buiten in gesprek

Kijk ook eens op:

HAN campus Arnhem

Waar kom je straks eigenlijk terecht? Op de gezellige HAN-campus aan de Ruitenberglaan studeer je tussen de bomen. Vanuit station Presikhaaf ben je er zo. Hier kun je alvast digitaal sfeer proeven.

Arnhem | De stad

Arnhem staat bekend als creatieve stad. Dat zie je overal terug, maar vooral in de wijken Klarendal en Spijkerkwartier: omgetoverd van achterstandswijken tot gezellige buurten met leuke huizen en fijne restaurantjes.

Arnhem plein in binnenstad

SAM | Journalistiek medium HAN

SAM doet verslag van alles wat er op de HAN gebeurt en praat met mensen die op 1 of andere manier bij de HAN zijn betrokken: studenten, medewerkers, onderzoekers en afgestudeerde HAN’ers in het werkveld. Ook tijdens de intro natuurlijk!

Still video SAM Guus

Arnhem Studiestad

Check ook zeker even dé website voor de Arnhemse student. Daar lees je alles over sporten, wonen, uitgaan, studeren en meer in Arnhem.

Arnhem winkelstraat met kerk